x
Ze ontdekt dat ze op een kinderfoto…
Hij komt terecht in de bek van een walvis maar weet te overleven: 5-jarige jongen bezoekt het graf van zijn tweelingbroer die het niet heeft gehaald en vertelt hem over zijn eerste schooldag

Ze ontdekt dat ze op een kinderfoto van haar man staat: "geen van ons wisten nog van het bestaan ​​van de ander"

11 Augustus 2022 • Door Janine
14.871
Advertisement

Heb je ooit iemand horen zeggen "die twee waren voor elkaar bestemd”? Misschien wel of misschien niet, maar in het leven kan het echt gebeuren dat twee mensen, misschien meer dan anderen, echt gemaakt zijn om hun hele bestaan ​​samen door te brengen. Als je niet gelooft dat het mogelijk is, is dat prima, maar je zou het bij het verkeerde eind kunnen hebben en de echtgenoten waarover we je gaan vertellen, zijn daar het bewijs van.

Twee jonge Ecuadorianen die, zonder het te beseffen, elkaar ontmoetten lang voordat ze elkaar leerden kennen en verliefd werden. Laten we samen kijken wat er is gebeurd en wanneer.


Quien diría que ya te tenía visto para mí bebé 😎🤣 Revisando el álbum de la niñez de mi esposo, aparezco en una de las...

Pubblicato da Ailiz Melina Zambrano su Lunedì 25 gennaio 2021

Ailiz Melina Zambrano Pinargote en Pedro Pablo waren voor elkaar gemaakt en het lot zou vroeg of laat het onmogelijke doen om ze samen te brengen, en dat gebeurde dan ook. In een video die de 26-jarige op haar Tik Tok-profiel plaatste, wordt een foto getoond waarop een jonge man recht in de cameralens kijkt om te worden geportretteerd tijdens een parade en, vlak achter hem, een jong meisje in een geel t-shirt op de achtergrond te midden van vele andere mensen.

Begrijp je over wie we het hebben? Precies, het zijn deze twee toekomstige echtgenoten die, door puur toeval, als teken van het lot of gewoon door een banaal toeval, samen werden afgebeeld terwijl geen van beiden van het bestaan ​​van de ander afwist. Het was net zo toevallig wanneer ze hier achter kwamen. Ze bladerde namelijk door de pagina's van enkele albums waarin de jeugdmomenten van haar man waren bewaard, toen ze zich realiseerde dat ze op een van hen was afgebeeld.

We waren sprakeloos - bekende Ailiz - Toen we naar die foto keken en ontdekten dat we samen waren geportretteerd zonder dat we het wisten, wekte dat veel emoties in ons op: van verbazing tot angst tot vreugde, je zou nooit denken dat een fotograaf precies dat moment kan vastleggen en die twee mensen temidden van vele andere mensen en in welke optocht dan ook".

Kortom, deze fotograaf “voorspelde” bijna de toekomst door twee mensen op een foto te zetten die na een paar jaar zouden trouwen. De jonge vrouw zei dat ze elkaar pas echt leerden kennen toen ze 17 was. In het begin deed geen van hen de eerste stap of toonde ook maar de minste interesse. Toen ze elkaar echter ontmoetten op de universiteit, sloeg de vonk eindelijk over en konden ze zo'n grote liefde niet langer tegenhouden.

Advertisement

De bekroning van hun relatie kwam met het huwelijk en de belofte van een gelukkig en vredig leven samen, in goede en slechte tijden. En we hopen met heel ons hart dat dit nog heel lang zo mag zijn.

Heb je ooit soortgelijke verhalen gehoord?

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt