x
"We laten van ons horen", maar na 14…
Hij vraagt ​​zijn vriendin 350 euro te betalen om in zijn familiehut te blijven: ze krijgen ruzie Studenten zamelen geld in om een ​​nieuwe auto aan de conciërge te schenken (+ VIDEO)

"We laten van ons horen", maar na 14 jaar wacht hij nog steeds op antwoord: hij belt het bedrijf om wraak te nemen

18 Augustus 2022 • Door Janine
4.731
Advertisement

Het vinden van een baan is nooit makkelijk geweest, maar de laatste jaren lijkt een vaste baan, of in ieder geval een fatsoenlijk betaalde baan, een utopie te zijn. Jong en oud die op zoek zijn naar werk weten dat ze zich met veel geduld moeten bewapenen, want ze zullen een abnormaal aantal cv's moeten sturen en wachten op een reactie. Helaas nemen veel bedrijven niet eens de moeite om na een sollicitatiegesprek contact op te nemen met de kandidaat om de uitkomst mee te delen, laat staan ​​te antwoorden met een e-mail. Het is een trieste realiteit waarin ook de hoofdpersoon van dit verhaal verwikkeld was.


De hoofdpersoon van dit verhaal noemt zichzelf op de sociale netwerken "Little Slug Company" en het is via zijn TikTok-account dat hij vertelde over zijn werkervaring - nooit van de grond gekomen - bij The Royal Company. 14 jaar eerder was de man op een sollicitatiegesprek bij het genoemde bedrijf gekomen en uiteindelijk kreeg hij de klassieker "we laten nog van ons horen" te horen. Jammer dat niemand hem iets liet weten. Helaas is dit een veel voorkomende praktijk bij bedrijven die zeggen dat ze geen tijd kunnen verspillen aan het reageren op elke kandidaat die voor een bepaalde functie komt. Little Slug Company zit dit gebrek aan respect echter nog steeds hoog en nu hij een zekere baan heeft en een redelijk belangrijke online aanwezigheid heeft gecreëerd, heeft hij besloten om een kleine wraak te nemen op het bedrijf dat hem nooit heeft geantwoord op zijn sollicitatie.

In een video liet de man het exacte moment zien waarop hij het bedrijf belde om een ​​grapje uit te halen: "Hallo, ik heb een tijdje geleden gesolliciteerd op een baan bij de Royal en ik belde om mijn sollicitatie in te trekken", zegt hij tegen de medewerker, alsof er niets aan de hand is. Aan de andere kant van de telefoon antwoordt de medewerker: "Ok, maak je geen zorgen. Voor welke functie was dat?". Op het antwoord van de man antwoordt de medewerker verbijsterd dat hij die vacature niet open zag staan ​​en vraagt wanneer de man had gesolliciteerd. "In 2008", antwoordt hij zonder blikken of blozen en voegt er ook nog aan toe: "Jullie hebben het sollicitatieproces lang en ingewikkeld gemaakt, maar ik heb nooit een e-mail gekregen, dus ik dacht dat jullie nog steeds aan het beslissen waren wie jullie zouden aannemen. Ik heb vandaag een nieuwe baan gekregen, dus ik dacht, ik trek mijn sollicitatie in."

Gebruikers genoten erg van de grappige clip, vooral omdat een aanzienlijk aantal mensen dezelfde frustratie voelde als Little Slug Commedy: "Toen ik voor het eerst een baan zocht, solliciteerde ik in 4 maanden voor 150 bedrijven en ik heb van geen enkele van hen iets gehoord”. Velen zijn het daarom eens met deze onschuldige grap: "Ze hebben jouw tijd verspild, het is goed dat jij die van hen verspilt". Ben je het hiermee eens?

Tags: KomischeVerhalen
Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt