x
Ze koopt een huis, maar krijgt per ongeluk…
Ze ontmoeten elkaar 55 jaar na het einde van hun relatie weer en ontdekken dat ze nog steeds van elkaar houden: Ze staat toe dat haar vriendin haar baby borstvoeding geeft: ze had gedronken en vroeg haar om haar te vervangen

Ze koopt een huis, maar krijgt per ongeluk de hele buurt toegewezen: nu moet ze alles teruggeven

21 Augustus 2022 • Door Janine
1.940
Advertisement

Een huis kopen is misschien wel de meest voorkomende droom van veel jonge mensen die een gezin willen stichten, maar niet alleen. Een thuis hebben betekent een plek hebben om in te schuilen, om aan het eind van de dag naar terug te keren en je volledig vrij te voelen om jezelf te zijn. Kortom, een huis is een belangrijke plek, die het verdient om zorgvuldig gekozen te worden op basis van je spaargeld. Daarom kocht een vrouw een huis voor bijna $600.000, maar door een vreemde "kopieer-en-plak"-fout werd ze de eigenaresse van een compleet stuk land. Aan het einde van de aankoop ontdekte de vrouw dat ze een hele buurt bezat!

via: The Sun

Een half miljoen dollar is geen banaal bedrag, dat niet iedereen zich kan veroorloven, maar dat een prachtige eengezinswoning heeft veiliggesteld voor een vrouw uit Nevada. Maar als je voor datzelfde bedrag een hele buurt zou kunnen kopen, zou dat dan niet voordelig zijn? Dat is wat er gebeurde met deze vrouw uit Nevada, die een huis kocht ter waarde van $594.481 in Sparks, in Nevada. Na de aankoop ontdekte ze echter dat ze niet één huis bezat, maar nog eens tachtig eigendommen. De vrouw merkte dat ze een hele woonwijk had, voor een totale waarde van 40 miljoen dollar! Hoe zou dit mogelijk kunnen zijn?

Het lijkt erop dat er op het moment van het schrijven van de koopakte een "kopieer- en plak"-fout was van sommige gegevens die aanleiding zouden hebben gegeven tot het ongelooflijke misverstand.

De fout was zo evident dat de procedures voor het teruggeven van de wooneenheden onmiddellijk werden gestart, ook al is het nog niet helemaal duidelijk hoe, wanneer en of de eigenaresse echt van plan is om alles terug te geven. Plaatsvervangend Raadslid Burke merkte op dat deze fouten niet ongewoon zijn en dat ze uiteindelijk allemaal worden opgelost met een teruggave. Als de vrouw echt alle verdere eigendommen zou houden, zou ze voor de rechter worden gedaagd en zou ze de zaak natuurlijk verliezen.

Wat zou jij doen in plaats van de vrouw?

Tags: AbsurdHuizenVerhalen
Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt