Hij scheidt van zijn vrouw omdat zijn stiefdochters zijn biologische dochter pesten

Janine

21 Augustus 2022

Hij scheidt van zijn vrouw omdat zijn stiefdochters zijn biologische dochter pesten
Advertisement

De liefde vinden is niet eenvoudig, vooral niet na een huwelijk verwoest door de vroegtijdige dood van de partner en de aanwezigheid van een dochter. Herstellen van pijn kan lang duren en, om eerlijk te zijn, zul je misschien niet in staat zijn om een ​​andere even belangrijke persoon in je leven te ontmoeten. De gelukkige gevallen bestaan ​​echter: een man vertelde op Reddit dat hij de liefde weer had gevonden en daarom hertrouwde. Helaas verslechterde de relatie tussen zijn biologische dochter en de twee dochters van zijn tweede vrouw echter snel na de bruiloft. Wat te doen in deze gevallen? De man koos ervoor om zijn biologische dochter prioriteit te geven.

via Reddit

Advertisement

Pexels / Not the actual photo

"Ik was weduwnaar toen ik mijn vrouw 4 jaar geleden ontmoette", begon de gebruiker op Reddit te vertellen. "Ze was een gescheiden moeder met twee dochters. Ik had ook een dochter. De drie meisjes zijn nu 13 en 11 (mijn stiefdochters) en 12 (mijn dochter)", concludeerde de man. Aanvankelijk leken er geen problemen: de biologische dochter vond de vriendin van haar vader erg leuk en was best blij met het idee om twee halfzussen te hebben; ook de twee meisjes hebben zich altijd aardig en aanhankelijk getoond en alles beloofde veel goeds voor de toekomst. De enige problematische figuur was de ex-man van de vrouw, de vader van de twee meisjes: "De ex van mijn vrouw was een beetje een probleem toen we elkaar ontmoetten, maar het was gemakkelijk om mijn dochter niet aan hem bloot te stellen, dus ik voelde me zelfverzekerd om verder te gaan."

Binnen een maand na de bruiloft viel echter het evenwicht waarop het paar de nieuwe relatie had opgebouwd uit elkaar. Plots begonnen de dochters van de vrouw de biologische dochter van de man te pesten, aangemoedigd door de haat van hun vader.

Pexels / Not the actual photo

Zowel de vader als de meisjes zelf hebben de biologische dochter van de man, slechts 12 jaar oud, zwaar beledigd. Ze noemden haar een idioot en lachten haar uit omdat ze introvert was. De man moest op dat moment een keuze maken: "Ik heb duidelijk gemaakt dat het zo niet verder kon als we getrouwd bleven en mijn vrouw probeerde op alle mogelijke manieren om ze te laten stoppen. Ik stuurde mijn dochter naar therapie en ik deed er alles aan om ze uit elkaar te houden. Maar zelfs 's nachts begonnen ze haar voor de gek te houden”, vervolgde de verbitterde man. Uiteindelijk besloot de man met zijn dochter ergens anders heen te verhuizen. Het onvermijdelijke gevolg was het tekenen van de echtscheidingspapieren, want zo kon de situatie zeker niet voortduren. Zijn vrouw smeekte hem natuurlijk om te blijven: “Ze zei dat ze van ons houdt en dat haar dochters mij ook nodig hebben. Ik heb haar gezegd dat mijn dochter op de eerste plaats komt." De ouders van de vrouw stonden erop dat hun kleindochters een positievere vaderfiguur nodig hadden en dat de man hen voorrang moest geven. De man antwoordde echter dat hun kleindochters "niet speciaal waren", wat tot verdere kritiek en controverse van haar familie leidde. Nu vraagt ​​de man zich af of hij de juiste woorden heeft gekozen om uit zo'n kritieke situatie te komen of dat het anders had kunnen lopen.

Wat vind jij van dit verhaal?

Advertisement