Hij doet haar een romantisch huwelijksaanzoek op een pier bij een meer, maar de ring belandt in het water

Janine image
door Janine

23 Augustus 2022

Hij doet haar een romantisch huwelijksaanzoek op een pier bij een meer, maar de ring belandt in het water
Advertisement

Ben je een onvergetelijke romanticus en raak je ontroerd bij een huwelijksaanzoek? Of, beter nog, behoor jij tot die mensen die er altijd van hebben gedroomd om de meest romantische ervaring in het leven te beleven, oftewel het moment waarop je vriend neer zal knielen om je het aanzoek te doen? Weet dat je niet de enige bent en dat je in deze gevallen ook een beetje moet letten op de plaats die je kiest voor het aanzoek. Het paar, protagonisten van dit verhaal, bevond zich bijvoorbeeld op een mooie en zeer romantische pier aan een meer; jammer dat juist op het hoogtepunt de ring op de grond viel en stuiterend recht in een spleet in de houten planken gleed en in het water belandde.

via TikTok / geriiashforth

Advertisement
TikTok / geriiashforth

TikTok / geriiashforth

Ross Bamber had ervoor gekozen om het juiste te doen, op de beste manier, door op zijn knieën een aanzoek te doen aan zijn vriendin Geri Ashforth. De man had een diamanten ring gekocht voor 1.160 euro en had een zeer romantische en suggestieve locatie gekozen om zijn vriendin ten huwelijk te vragen. Kortom, Ross had alles tot in de puntjes geregeld en het resultaat leek de droom van iedere toekomstige bruid. Maar zoals alle mooie dingen, lijkt het erop dat er maar heel weinig voor nodig is om voor altijd te worden verpest. Op het hoogtepunt van het aanzoek bedekte Geri haar ogen met haar handen, terwijl Ross neerknielde met het doosje met de ringen voor haar. Op dat moment viel de ring echter uit het doosje, stuiterde tegen het hout van de pier en belandde in het water. Voor altijd verloren.

Op dat moment moest Ross improviseren: gelukkig droeg Geri op dat moment een andere ring. De scène was tragikomisch: "Zeg me dat het niet was wat ik dacht dat het was", zei Geri ongelovig. De volgende dag ging Ross een andere ring kopen en herhaalde hij zijn huwelijksaanzoek op dezelfde plek, met wat meer aandacht.

Advertisement
TikTok / geriiashforth

TikTok / geriiashforth

De twee hopen in ieder geval de originele ring terug te kunnen vinden: "Ik heb de eigenaar van het meer gesproken en hij helpt ons graag met het vinden van de ring. Geri was behoorlijk boos over de hele kwestie." De tragische video van het eerste aanzoek ging viraal, zozeer zelfs dat het door meer dan 4 miljoen gebruikers werd bekeken.

Het belangrijkste is dat het paar verenigd blijft en doorgaat met de intentie om te trouwen. We wensen deze twee heel veel geluk!

Advertisement