Ze ontdekt dat haar vriend haar bedriegt: ze vergeeft hem door hem de neusoperatie te laten betalen

Janine

26 Augustus 2022

Ze ontdekt dat haar vriend haar bedriegt: ze vergeeft hem door hem de neusoperatie te laten betalen
Advertisement

De onzekerheden van een persoon kunnen leiden tot ongezond redeneren en jaloezie en achterdocht in een relatie aanwakkeren. Hiervoor moet je, naast het persoonlijk werken aan je eigen onzekerheden, een eerlijke dialoog en open communicatie met je partner hebben. De hoofdpersoon van dit verhaal, die zichzelf op TikTok identificeert met de naam "userg01728011", kon dat niet. De jonge vrouw ontdekte dat haar vriend haar bedroog en in plaats van de situatie te veranderen en hem te verlaten, deed ze hem een ​​bizar verzoek in ruil voor vergeving: het geld om de neusoperatie te betalen.

via TikTok / userg01728011

Advertisement

TikTok / userg01728011

Het lijkt erop dat de neus haar zwakke punt was: zo onzeker over haar uiterlijk, had ze de oorzaak van het bedrog van haar vriend aan haar neus toegeschreven. Toen ze erachter kwam dat ze was verraden, besloot de jonge vrouw de situatie in haar voordeel te gebruiken en de jongen om geld te vragen voor de neusoperatie. Wilde hij vergeven worden? Goed, maar dan zou hij de neuscorrectie moeten betalen. "Ik vertelde hem dat we de relatie niet zouden beëindigen, maar dat hij de operatie zou moeten betalen, omdat ik me er onzeker door voelde, ook omdat ik geen tijd wilde blijven verspillen: wat als hij me weer zou bedriegen?" vertelde de jonge TikToker.

TikTok / userg01728011

Een relatie die gebaseerd is op financiële gunsten en die gepaard gaat met verraad, is niet bepaald een gezonde relatie. Bedrog vergeven is al behoorlijk moeilijk, aangezien het vertrouwen onherstelbaar is geschonden, maar denken dat je de moeilijkheden kunt overwinnen met een verzoek zoals dat van dit meisje is echt sciencefiction. Het verbaast ons dan ook niet dat de jonge vrouw ook na de neusoperatie opnieuw werd bedrogen door haar partner. Hoewel ze zich dankzij haar nieuwe uiterlijk veel zelfverzekerder voelde, had haar vriend er geen moeite mee om zijn ongepaste gedrag te herhalen. Maar op de vraag of het het waard was, zei het meisje ja: "Absoluut." Ze had tenslotte gekregen wat ze wilde, oftewel een neus die ze mooi vond.

Advertisement