Ze bekritiseren haar om hoe ze zich op school kleedt: lerares wijst hen terecht in een lang bericht (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

01 September 2022

Ze bekritiseren haar om hoe ze zich op school kleedt: lerares wijst hen terecht in een lang bericht (+ VIDEO)
Advertisement

Het beroep van docent is een van de mooiste en meest voldoening gevende banen die er zijn. Je hebt contact met kinderen en jongeren, misschien kennen ze elkaar al van kleins af aan en begeleiden ze elkaar tijdens de opleiding. Het denken aan het kunnen overbrengen van waarden en kennis aan hen is prachtig en maakt van elke leraar een soort gids die hen, uiteraard samen met de ouders, in de wereld introduceert en begeleidt in hun ontdekkingstocht.

Er zijn echter ook onaangename factoren waarmee iedereen die dit beroep uitoefent, te maken krijgt. Zo is het een paar keer voorgekomen dat iemand kritiek kreeg op de manier waarop hij zich kleedde in de klas of op de foto's die privé op sociale media werden gedeeld. De lerares van de basisschool waar we het over gaan hebben, is zich daar terdege van bewust. Laten we eens kijken wat er gebeurd is.

via Irish Mirror

Advertisement
CelaiNyLRwL/Instagram

CelaiNyLRwL/Instagram

Ze is een lerares die oorspronkelijk uit New Jersey komt, op sociale netwerken bekend onder de gebruikersnaam @toyboxdollz, die in het middelpunt van de belangstelling staat vanwege de kritiek op haar manier van kleden wanneer ze in de klas verschijnt en op de foto's die op Instagram zijn geplaatst. Na constante en voortdurende aanvallen van gebruikers die haar een slechte lerares vinden, alleen omdat ze een voluptueus lichaam heeft, heeft de vrouw een lange tirade gepost.

In een video van 14 minuten die op haar profiel verscheen, zegt deze lerares moe te zijn van de constante beschuldigingen en vooral: "Ik kan niet worden bekritiseerd om hoe ik eruitzie, ik doe mijn werk goed en dat is wat telt - zei ze - ik hou van kunst en lesgeven en mijn studenten zijn blij om bij me te zijn. Er zijn ook veel moeders van mijn school die me steunen en bedanken voor wat ik doe".

Advertisement
CelaiNyLRwL/Instagram

CelaiNyLRwL/Instagram

Aan de andere kant zijn er mensen die het gewoon niet kunnen verdragen dat ze kleding draagt die haar rondingen "te veel" laat zien en er zijn zelfs mensen die om haar ontslag hebben gevraagd.

"Draag wijdere kleding in plaats van strakke dingen om op te vallen" - is te lezen in een opmerking - "Het is een schande om in de klas foto's te maken en op internet te zetten om gezien te worden" - zegt een ander en nog meer van soortgelijke berichten of zelfs nog erger. Na dit een lange tijd getolereerd te hebben, kon de vrouw niet langer weerstand bieden en diende hen van repliek, haar situatie en haar correctheid verduidelijkend.

Natuurlijk moet iedereen, afhankelijk van het werk dat ze doen, zich op een bepaalde manier presenteren en fatsoen en goede manieren tonen, maar het is ook waar dat je je niet schuldig moet voelen als je lichaam min of meer rondingen heeft en het is niet juist er voor aangevallen te worden.

Wat vind jij van dit alles?

Advertisement