Hij gaat op vakantie, maar er doet zich een probleem voor dat alleen hij kan oplossen: de baas laat hem ophalen door de politie

Janine image
door Janine

03 September 2022

Hij gaat op vakantie, maar er doet zich een probleem voor dat alleen hij kan oplossen: de baas laat hem ophalen door de politie
Advertisement

Steek je hand op als je na een jaar werken niet ongeduldig wacht op het moment dat je op vakantie kunt. Niemand, of bijna niemand. De meesten van ons hebben in feite altijd een pauze nodig om te ontspannen en de energie terug te krijgen die nodig is om een ​​nieuwe en lange periode van werk aan te kunnen. Er zijn mensen die besluiten het een week te doen, sommigen 10 dagen, anderen zelfs een maand, feit is dat ze er in die periode alles aan doen om niet gestoord te worden door het werk.

Iets wat de hoofdpersoon van dit verhaal ook probeerde te doen, maar waar hij niet helemaal in slaagde. Laten we eens kijken waarom.

via Reddit

Advertisement
Don DeBold/Flikr - Not the actual photo

Don DeBold/Flikr - Not the actual photo

De persoon in kwestie is werknemer in een bedrijf en houdt zich bezig met het opmaken van loonstroken. Aangezien zijn vakantie aan het einde van de maand zou zijn, zorgde de man ervoor zijn baas op de hoogte te stellen en een vervanger te zoeken die zijn taken kon uitvoeren. Nadat hij dit had gedaan en er zeker van was dat er niets mis kon gaan, vertrok de werknemer, maar omdat hij een nauwkeurige werknemer was, deelde hij ook aan zijn chef mee dat hij in het vakantieoord de telefoon niet beschikbaar zou hebben en dat hij onbereikbaar zou zijn, tenminste, dat dacht hij.

Zoals hij zelf in een lange post op Reddit vertelde, was hij op een dag aan het vissen met zijn kinderen toen hij iets ongewoons opmerkte. "Ik was met mijn kinderen en plotseling zag ik een politieboot naderen - schreef hij - ik maakte me geen zorgen omdat ik een visvergunning had, maar ze stopten naast ons en vroegen me naar mijn naam. Ze zeiden dat ze er waren namens mijn bedrijf en dat ze een privé-vliegtuig hadden gestuurd om me op te halen om een ​​probleem op te lossen."

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

Onze hoofdpersoon kon dus niet anders dan zijn dierbaren een paar dagen achter te laten en terug te keren naar kantoor. Er was een probleem dat alleen hij kon oplossen en hij moest in 2 dagen een taak voltooien die normaal een week zou duren. Gelukkig realiseerde de baas zich toen hij het had opgelost dat hij zijn vakantie had onderbroken en verontschuldigde hij zich zo goed als hij kon. Hij liet hem terug naar het meer vliegen, gaf zijn werknemer een extra week vakantie en verzekerde hem dat een collega goed zou worden voorbereid om toekomstige situaties zoals die zojuist was gebeurd, te voorkomen.

Hoe zou jij je hebben gedragen in de schoenen van de werkgever: zou je hebben gehandeld zoals hij of geprobeerd hebben een alternatieve oplossing te vinden?

Advertisement