Haar zus verliest haar kinderen en zij verwelkomd haar 3 jaar: als ze haar vraagt ​​om te vertrekken, krijgen ze ruzie

Janine

27 Januari 2023

Haar zus verliest haar kinderen en zij verwelkomd haar 3 jaar: als ze haar vraagt ​​om te vertrekken, krijgen ze ruzie
Advertisement

De relatie tussen zussen is een unieke en controversiële band: je houdt veel van elkaar, maar je kunt het niet altijd met elkaar vinden, soms door jaloezie en soms door misverstanden of vanzelfsprekendheden. Een voorbeeld hiervan is het verhaal van deze jonge vrouw die besloot de deuren van haar huis te openen voor haar zus en zwager nadat het paar een vreselijk trauma had opgelopen: ze verloren hun drie jonge kinderen bij een zeer zwaar verkeersongeval.

via Reddit

Advertisement

Pexels - Not the Actual Photo

Het stel had twee dochters van 8 en 6 en een zoon van 3. "Mijn zus en ik schelen 10 maanden met elkaar en zijn altijd heel hecht geweest. Ten tijde van het overlijden van mijn neefje en nichtjes woonde ik alleen in een huis met drie slaapkamers en ik bood ze aan om bij mij te komen wonen. Beiden waren begrijpelijkerwijs niet in staat om weer aan het werk te gaan en we hadden elkaar nodig. Ik wilde niet dat ze zich zorgen zouden maken over geld of het verlies van hun huis na wat er was gebeurd”, legde de jonge vrouw uit.

Zo steunde ze hen gedurende al deze jaren emotioneel en financieel. Beiden hebben geweigerd in therapie te gaan en werken niet. "Ik heb een goede baan, maar het is niet gemakkelijk vol te houden en ik had niet verwacht dat het zo lang zou duren", vertelde ze. Na ongeveer anderhalf jaar ontmoette het meisje haar huidige vriend en ze zijn van plan om te trouwen. De jonge vrouw probeerde toespelingen te maken naar haar zus dat ze haar privacy terug wilde, maar ze leek de situatie niet te hebben begrepen.

Pexels - Not the Actual Photo

"Afgelopen weekend heb ik mijn zus duidelijk gemaakt dat ik mijn huis terug wilde en alleen wilde wonen met mijn partner voordat ik ging trouwen en kinderen zou krijgen. Ze werd boos en ging naar onze moeder, die me egoïstisch noemde omdat ik niet nadacht over hoe mijn zus zich zou voelen. Sindsdien is er niet meer over gesproken, maar zowel mijn zus als mijn zwager praten bijna niet meer met me", besloot ze. Het web heeft volledig haar kant gekozen.

De jonge vrouw werkte haar bericht echter bij met het laatste nieuws en legde uit dat haar zus eindelijk begreep dat ze een probleem hadden: "ze vertelde me dat ze wist dat ze hulp nodig hadden, maar dat ze die niet wilde accepteren en dat ze bereid zou zijn om te gaan, ook al zou haar man dat niet hebben gedaan. Ik heb niet veel met haar gesproken over een mogelijk vertrek, maar dat ze toegeeft dat ze hulp nodig heeft, is een enorme stap, dus ik ga er niet langer op aandringen”, schreef ze.

Wat vind jij ervan?

Advertisement