Op 28-jarige leeftijd kan ze zich niet losmaken van flesjes, luiers en knuffels: "Ik voel me nog steeds een kind"

Janine image
door Janine

04 September 2022

Op 28-jarige leeftijd kan ze zich niet losmaken van flesjes, luiers en knuffels: "Ik voel me nog steeds een kind"
Advertisement

Er komt een moment in het leven dat men noodzakelijkerwijs volwassen wordt. Dit betekent dat veelal kinderlijke gewoontes worden losgelaten en ruimte wordt gelaten voor volwassen acties en gedrag. Er zijn er echter die zich niet van dit alles kunnen losmaken en verankerd blijven in een kinderlijke levensstijl. We horen weleens over het "Peter Pan-syndroom", die psychologische aanleg waardoor een volwassen persoon niet in staat is zijn verantwoordelijkheden op zich te nemen, maar op een frivole en kinderlijke manier leeft. Dit is een situatie die voornamelijk verband houdt met gevoelens, gedachten en emoties, maar er zijn er die verder gaan en zich zo kind blijven voelen dat ze besluiten dat te blijven in de ware zin van het woord.

Een voorbeeld is de jonge vrouw waarover we je willen vertellen die, alles en iedereen uitdagend, op 28-jarige leeftijd fopspenen en luiers blijft gebruiken en zich omringt met knuffelbeesten.

via New York Post

Advertisement
 mmkittykat/Instagram

mmkittykat/Instagram

Lucy Anne is een 28-jarige jonge vrouw die in Pennsylvania, in de Verenigde Staten, woont en waar veel over wordt gepraat vanwege een nogal bizarre gewoonte: zelfs vandaag, ondanks dat ze volwassen is, heeft ze de gewoontes van een kind. Waarom? Ze voelt zich klein en kan gewoon niet anders. Dit betekent niet dat de vrouw geen normaal leven of een baan heeft, integendeel.

Ze is werkzaam als cybersecurity officer in een bedrijf en is zeer professioneel tijdens werkuren, maar zodra ze weer in de intieme sfeer komt, verandert ze in een baby. Dan pakte ze haar fopspeen, drinkt uit de fles, draagt ​​luiers in alle vormen en kleuren en omringt zich met knuffels terwijl ze geniet van een verhaaltje voordat ze naar bed gaat. Een absoluut ongewone en zeer originele keuze, die Lucy na lange tijd heeft besloten om openbaar te maken.

Advertisement
 mmkittykat/Instagram

mmkittykat/Instagram

Het begon allemaal toen ze ontdekte dat ze niet de enige was die zich zo gedroeg, maar dat ze een ware passie deelde met veel andere mensen die de gewoonten en gebruiken van het kinderleven nooit hebben verlaten. Daarom begon ze haar foto's te plaatsen waarop ze zichzelf schaamteloos laat zien voor wat ze werkelijk is. Blijkbaar droeg ze sinds de leeftijd van 9 graag de luiers van haar jongere zusje om zich op haar gemak te voelen en kon ze daarna nooit meer zonder.

 mmkittykat/Instagram

mmkittykat/Instagram

Webgebruikers die hiervan op de hoogte waren, waren niet bijzonder verrast en waardeerden de authenticiteit en openhartigheid van het meisje. Sommigen vonden het grappig, anderen zagen het als een voorbeeld van zichzelf accepteren en je persoonlijkheid verdedigen tegen elke aanval van buitenaf.

Wat vind je van dit "kleine meisje" dat nooit volwassen is geworden?

Advertisement