x
Hij loopt met zijn hond in zijn armen…
Deze vader weet dankzij Studenten verrassen leraar door hem een auto te geven: “nu hoef je geen uren meer op de bus te wachten

Hij loopt met zijn hond in zijn armen alsof het een baby is, terwijl zijn zoontje loopt

09 September 2022 • Door Janine
7.972
Advertisement

De laatste tijd realiseren steeds meer mensen zich dat huisdieren veel meer zijn dan alleen gezelschap, het zijn echte familieleden en als zodanig moeten ze geliefd en gerespecteerd worden. Sommigen slagen erin om deze nobele les naar een hoger niveau te tillen door hun viervoeters zeer attente, vaak moederlijke (of vaderlijke) en zeer tedere aandacht te geven.

Een voorbeeld hiervan is de recente video van een vader die wandelt met zijn zoontje en hond, die meteen viraal ging op TikTok.


Op een dag als alle andere waren sommige automobilisten die voor het rode licht stonden getuige van een ietwat ongewoon tafereel: een Pitbull die in de armen van zijn baasje op straat liep, alsof het zijn kind was. De hond was blij dat hij in zijn armen werd gedragen, terwijl de man ondertussen zijn zoon bij de hand hield, die hem ijverig volgde.

De scène liet voorbijgangers niet onverschillig, in feite kon een van hen de verleiding niet weerstaan ​​om de smartphone te pakken en vast te leggen wat er gebeurde. De video werd op TikTok gepost met het volgende ironische bijschrift: "Wanneer je hond je prioriteit is, niet je kind”. De video kreeg al snel duizenden views en reacties.

De episode vond plaats in een wijk van Mexico-Stad: de hond was niet aangelijnd, dus wordt aangenomen dat de eigenaar besloot hem in zijn armen te dragen om te voorkomen dat voorbijgangers last van hem zouden krijgen of hij defensief zou reageren. Een andere theorie is dat het met de hond niet zo goed ging en dat hij daardoor niet kon lopen, of gewoon om brandwonden te voorkomen door de hoge temperatuur van het asfalt.

Precies om deze reden bewonderde de overgrote meerderheid van de gebruikers het gebaar van de vader, die zijn zoon zeker niet verwaarloosde door hem bij de hand te nemen om te voorkomen dat hij zou weglopen. "Het is geen kwestie van prioriteiten, dit heet empathie, ik zou hetzelfde doen, mijn honden maken ook deel uit van mijn familie", merkte een vrouw op.

Wat vind jij?

Tags: HondenKinderenFamilie
Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt