x
De schoonzus "vergeet" altijd haar portemonnee…
Alleenstaande en werkende moeder woont haar diploma-uitreiking bij met haar 8 maanden oude dochter (+ VIDEO) Ze vindt de kat niet meer en zoekt hem door het hele huis: dan ontdekt ze dat hij in de tuin yoga doet met de buurvrouw (+ VIDEO)

De schoonzus "vergeet" altijd haar portemonnee als ze naar het restaurant gaan: ze wordt publiekelijk aan het einde van het etentje ontmaskerd

15 September 2022 • Door Janine
100.912
Advertisement

Als je iemand uitnodigt in een restaurant, betaal jij dan meestal of deel je de rekening? Wat zeker is, is dat als je iemand uitnodigt voor een etentje, je de gast niet de hele rekening laat betalen: wat vind jij? Een vrouw vertelde op Reddit de onaangename ervaring, die verschillende keren werd herhaald, met haar schoonzus, die altijd naar dure restaurants wilde als ze in de stad was om haar broer te bezoeken, en altijd deed alsof ze haar portemonnee thuis had laten liggen, wanneer de rekening betaald moest worden. Een onjuiste behandeling, waarop de protagonist besloot te reageren door wraak te nemen.

via: Reddit

De vrouw beschreef haar schoonzus "Amy" (fictieve naam om haar anoniem te laten) als een 26-jarige vrouw die haar en haar man vaak bezoekt en erop staat bij hen te verblijven. In plaats van een hotelkamer te nemen, verblijft Amy daarom in het huis van haar broer en schoonzus. Wat de vrouw echter het meest stoort, is het feit dat Amy vaak naar nieuwe en dure restaurants wil. Ook al verdient ze goed, heeft de vrouw duidelijk aangegeven dat ze het zich niet kan veroorloven om dergelijke diners of lunches elke keer te betalen als haar schoonzus hen bezoekt, en vooral dat ze niet elke keer voor haar kan betalen. Amy past eigenlijk altijd dezelfde truc toe: eenmaal in het restaurant zegt ze, aan het einde van de maaltijd, dat ze haar portemonnee thuis is vergeten. Elke keer worden haar broer en schoonzus dus gedwongen de volledige rekening te betalen. Hoewel de vrouw Amy vroeg om de gunst terug te doen en de rekening minstens één keer te betalen, deed de 26-jarige profiteur dat nooit. Zo kwam de vrouw op een leuk idee om het gedrag van haar schoonzus te ontmaskeren

“Amy had gisteravond in een extreem duur restaurant gereserveerd en voordat we gingen, heb ik duidelijk gemaakt dat ik haar rekening niet zou betalen", begon de vrouw te vertellen. "Dit is waar ik misschien gemeen was. Toen we op het punt stonden te gaan, stapten zij en mijn man in de auto, terwijl ik deed alsof ik iets was vergeten en ging weer naar binnen. Toen vond ik haar portemonnee bovenop haar koffer liggen. Ik stopte het in mijn tas en we gingen naar het restaurant”, vervolgde de vrouw in haar verhaal. Toen het tijd was om de rekening te betalen aan het eind van de maaltijd, herhaalde Amy het gebruikelijke gedrag: "Oh, ik moet mijn portemonnee zijn vergeten." Dit is waar de vrouw geen seconde verspilde en de portemonnee van haar schoonzus uit haar tas haalde: "Bedoel je deze portemonnee?".

Amy werd natuurlijk boos en zei tegen haar schoonzus dat ze niet in haar spullen moest snuffelen. De meeste Reddit-gebruikers hebben de vrouw gesteund in deze kleine maar effectieve "wraak" tegen haar schoonzus. Ben jij het er ook mee eens of zou je anders hebben gehandeld?

Tags: FamilieVerhalen
Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt