Hij nodigt zijn ex-vrouw uit voor het 1-jarig jubileumdiner met zijn nieuwe vriendin: ze wordt woedend

Janine image
door Janine

28 September 2022

Hij nodigt zijn ex-vrouw uit voor het 1-jarig jubileumdiner met zijn nieuwe vriendin: ze wordt woedend
Advertisement

Als je een relatie hebt, praat je meestal niet vaak over de ex-partner met je nieuwe vriendin: het is een delicaat onderwerp dat je geneigd bent te vermijden, ook om jezelf mentaal vrij te tonen en open te staan ​​voor een nieuwe relatie. Dit was niet het geval voor een jonge vrouw die zei dat ze het zat was dat haar vriend vanaf de eerste dag dat ze elkaar ontmoetten over zijn ex-vrouw praatte, en legde uit dat hij zelfs in staat was haar uit te nodigen voor het eerste jubileumetentje.

via Mumsnet

Advertisement
Pixabay - Not the Actual Photo

Pixabay - Not the Actual Photo

"Toen we elkaar ontmoetten, vertelde hij me meteen over zijn ex-vrouw en zei dat ze al 2 jaar uit elkaar waren, maar nog steeds goede vrienden. Daarna ontmoette ik haar en, ik geef toe, ze is een aardig persoon. In het begin was ze altijd aanwezig, maar we waren in een grote groep, dus het maakte niet zoveel uit', legde de vrouw uit. Tot nu toe alles goed, maar toen gebeurde er iets ongelooflijk ongewoons.

Voor hun eerste jubileum zou haar partner zijn ex ook hebben uitgenodigd, waardoor hij minder aandacht voor zijn huidige vriendin had. Er ontstond een discussie die de rollen van alle drie duidelijk maakte. "Ze waren nooit respectloos tegen mij, maar er bleef een sfeer van medeplichtigheid tussen hen bestaan", legde ze uit. Ze besloot echter haar relatie voort te zetten en nu, na zes en een half jaar relatie, hebben de twee besloten samen te gaan wonen. "Nu zijn we langer samen dan zij zijn geweest, en ik wil trouwen, maar hij niet. Ik accepteerde dat ook en hij kocht een ring voor mij als een symbool van liefde tussen mij en hem, en legde uit dat hij niet wilde trouwen, want toen hij dat eerder had gedaan, ging het bij deze stap niet goed".

Tijdens een groepsavond merkte de ex-vrouw de ring op en was woedend: "Het is meer dan 8 jaar geleden dat ze uit elkaar zijn gegaan, hij is al 6 jaar met mij en zij heeft een andere relatie, haar jaloezie is volkomen zinloos”, merkte ze op.

Advertisement
Rawpixel - Not the actual photo

Rawpixel - Not the actual photo

De druppel die de emmer deed overlopen was echter de voorbereiding van hun zevende jubileum: "We waren een documentaire aan het kijken toen ik een lied hoorde, ons lied en hoewel hij niet meer wist wanneer we er samen naar hadden geluisterd, besloten we om naar het concert te gaan van de band die het speelde en die naar onze stad zou komen. Een perfect evenement om ons 7-jarig jubileum te vieren. We besloten kaartjes te reserveren, maar toen kwam er een ander nummer, we zongen het en hij zei dat zijn ex het ook leuk zou vinden om mee te gaan. Het was een harde klap voor me en ik ging tekeer. Ik voel me zo verward en gekwetst. Wat moet ik doen?”, vroeg ze het web.

Gebruikers twijfelen er niet aan, ze zou een einde moeten maken aan deze eeuwige driehoeksrelatie: "Waarom ben je bij hem gebleven? Deze relatie had moeten eindigen na het belachelijke eerste jubileum. Het is absoluut abnormaal dat een van hen verwacht dat jij dit verdraagt, en het is absurd dat je dat deed. Je moet hem verlaten”, reageerde een gebruiker.

Wat denk jij ervan?

Advertisement