Vrouw wordt boos op de buurman die haar verhindert te parkeren door spullen op haar oprit te plaatsen

Janine image
door Janine

23 Oktober 2022

Vrouw wordt boos op de buurman die haar verhindert te parkeren door spullen op haar oprit te plaatsen
Advertisement

In veel gevallen is het moeilijk om met de buren om te gaan: elk gezin, elke persoon heeft zeer persoonlijke gewoonten die vaak niet verenigbaar zijn met die van anderen. Wat te doen als een buurman een beetje te bazig wordt? Is het beter om de dingen met een handdruk op te lossen of is het beter om jezelf te laten gelden door de wet aan je zijde te gebruiken? Dit is het dilemma waarmee een jonge moeder wordt geconfronteerd die op internet om advies vroeg hoe ze haar haat tegen haar buurman het beste kon beheersen.

via Reddit

Advertisement
Pixabay - Not the Actual Photo

Pixabay - Not the Actual Photo

We hebben een nieuwe buurman die erg gehecht is aan zijn oprit. Hij laat niemand er gebruik van maken, zelfs zijn gasten niet. Hij zet er kegels neer. We hebben een klein stukje struikgewas op onze opritten en hij besloot er steentjes op te leggen en vervolgens grote blokken steen tegen ons pad te zetten. Onze oprit is bovendien erg smal, maar hij heeft aan het einde van deze ruimte ook een grote kei toegevoegd, waardoor het moeilijk voor ons was om onze straat in te rijden", zei de vrouw. Alsof dat nog niet genoeg was, vertelde de vrouw over nog een onaangename episode met de buurman:

"Elke ochtend rijd ik mijn dochter naar school. Op een dag plaatste mijn buurman een paar stevige metalen tuinharken met de punten naar boven op die stenen, vlak naast mijn busje, een centimeter van mijn oprit. Ik was woedend", zei de vrouw, bezorgd over de wending die de zaak nam.

De vrouw wendde zich vervolgens tot een advocaat en ontdekte dat haar buurman wettelijk gezien die stenen niet tegen haar oprit mag plaatsen, noch mag hij de stenen aan het einde van de weg leggen omdat het eigendom is van de gemeente. "Ik heb mijn advocaat gevraagd hem een ​​brief te schrijven die hij negeerde. Vandaag, terwijl ik aan het werk was, besloot mijn man naar hem toe te gaan en hem de hand te schudden om een goede relatie te onderhouden", legde ze uit.

Advertisement
Pixabay - Not the Actual Photo

Pixabay - Not the Actual Photo

“Ik vind op zijn minst dat hij mijn dochter en ik zijn verontschuldigen moet aanbieden”, vervolgde ze, niet alleen verwijzend naar de slecht geplaatste stenen, maar ook naar de harken die werden opgesteld om haar en haar dochter elke ochtend te ontmoedigen. "Ik denk eerlijk gezegd niet dat hij ermee weg moet komen", merkte de vrouw op. “Nu ben ik boos op mijn man omdat hij meer bezig is met vrede sluiten met zijn buurman dan met onze veiligheid", concludeerde de vrouw die om advies vroeg op het web.

De gebruikers kozen allemaal haar kant: "Je buurman is absoluut verkeerd bezig en zijn rotzooi moet zo snel mogelijk worden verwijderd. Als je bewijs hebt van zijn bedoeling om te voorkomen dat je op je oprit parkeert, kun je ook een rechtszaak tegen hem aanspannen. Voordat je ze verwijdert, moet je foto's van de keien en harken maken, zodat je kunt laten zien hoe overdreven het was. Deins niet terug”, schreef een gebruiker. Wat vind jij?

Advertisement