Haar vader overlijdt: haar man repareert de auto die hij haar had nagelaten om haar te verrassen

Janine image
door Janine

18 September 2022

Haar vader overlijdt: haar man repareert de auto die hij haar had nagelaten om haar te verrassen
Advertisement

Het juiste cadeau kunnen geven aan een geliefde is geen eenvoudige onderneming. Er zijn mensen die onmiddellijk weten hoe ze hun wederhelft gelukkig kunnen maken en mensen die lang moeten nadenken voordat ze het juiste geschenk vinden dat gewaardeerd zal worden. We moeten nadenken over de gelegenheid, het karakter van de ander, zijn verlangens en voorkeuren, maar als we van onze partner houden, zullen we weten hoe we een situatie onvergetelijk kunnen maken.

Dat is precies wat een bruidegom deed op zijn trouwdag. Zich bewust van de grootste droom van zijn toekomstige vrouw, besloot hij dat hij er alles aan zou doen om het te realiseren en de gebeurtenis nog specialer te maken. We vertellen je wat hij deed.

via laceco303/Tik Tok

Advertisement
laceco303/Tik Tok

laceco303/Tik Tok

Dankzij een video gepost op TikTok door gebruiker @laceco303, leerden mensen over het prachtige gebaar van liefde gemaakt door de man met wie ze net getrouwd was. Zich bewust van hoe graag de vrouw een cadeau wilde krijgen voor die datum, ging hij aan het werk en gaf haar een van de mooiste en meest ontroerende momenten van haar leven.

De clip toont de vrouw op het moment dat ze haar cadeau ontvangt: een Mustang 5.0 GTO cabriolet uit 1986. Een prachtige auto, we kunnen het niet ontkennen, maar ze was niet zomaar een liefhebster van auto's. Het belangrijkste, en wat dat object werkelijk vertegenwoordigde, was de band van de bruid met haar vader. Laatstgenoemde, die enige tijd geleden was overleden, had zijn dochter die auto achtergelaten, en het niet meer kunnen gebruiken betekende een groot lijden voor haar.

Advertisement
laceco303/Tik Tok

laceco303/Tik Tok

De auto had namelijk pech gehad en bleef jarenlang stilstaan. Omdat het een bijzondere auto was, zou het moeilijk en duur zijn geweest om het te repareren, daarom werd het nooit meer gebruikt. "Het was het enige tastbare dat mijn vader me had nagelaten - bekende de vrouw in de video - maar ik wist zeker dat ik er nooit meer in zou rijden". Maar zo was het niet.

De echtgenoot deed er alles aan om het weer aan de praat te krijgen en slaagde erin zijn geliefde te verrassen die, zoals je op de afbeeldingen kunt zien, niet meer kon stoppen met huilen, zo groot was de emotie. "Het was ongelooflijk, het was alsof een deel van mijn vader bij de bruiloft was samen met ons - zei de bruid - Er zijn attente geschenken en waardevolle geschenken, dit was beide".

laceco303/Tik Tok

laceco303/Tik Tok

Een mooiere verrassing dan deze had ze niet kunnen krijgen, dat weten we zeker, en we hopen met heel ons hart dat ze samen nog lang en gelukkig zullen leven.

Advertisement