x
Studenten doneren geld aan de conciërge…
Werkneemster wil ontslag nemen om bij dochter te zijn, werkgever grijpt in: “neem haar mee, ik zorg wel voor haar” Hij ontmoet toevallig zijn dubbelganger in het zwembad:

Studenten doneren geld aan de conciërge zodat hij naar het buitenland kan reizen om zijn pasgeboren kleinzoon te ontmoeten

27 September 2022 • Door Janine
14.147
Advertisement

Wanneer iemand zijn werk goed doet, is hij ongetwijfeld trots op zichzelf en gaat hij vaak tevreden naar huis, wetende dat hij iets goeds heeft gedaan, maar wanneer dit werk wordt erkend door de mensen met wie hij dagelijks in contact komt, wordt de vreugde op zijn zachtst gezegd exponentieel. Dit is wat er gebeurde met de heer Ricky Spaulding, een conciërge van de hogere school in Kentucky, Verenigde Staten, die een geweldige verrassing ontving toen hij op zijn laatste schooldag werd geroepen om een ​​"lek" in de sportschool schoon te maken.

via: Today

In plaats van de rommel op te ruimen, stond Ricky voor een leuke verrassing georganiseerd door de jongeren en het schoolpersoneel. Studenten, docenten en collega's hebben namelijk 1.900 euro opgehaald om Spaulding en zijn vrouw te helpen vertrekken naar Italië, waar zich hun zoon bevindt die net een baby heeft gekregen. De school overhandigde Spaulding een vuilnisbak vol geld tijdens een bijeenkomst van aanmoediging die deels werd gehouden als dekmantel voor de verrassing.

"Ricky is een geweldige man, het is moeilijk om niet iets voor hem te doen. Iedereen hier houdt veel van hem", zegt Chris Glass, het schoolhoofd. De verrassende donaties begonnen eerder dit jaar toen studenten en medewerkers hoorden dat Spaulding zijn pasgeboren kleinzoon nog niet had ontmoet.

Het schoolpersoneel begon eerder dit jaar geld in te zamelen nadat ze hoorden dat Ricky zijn zoon al meer dan een jaar niet had gezien en zijn nieuwe kleinzoon nooit had ontmoet. Alle studenten van het lyceum waarderen al het werk van meneer Spaulding: "Hij verdient het echt! Ik ben gek op Ricky en hij doet zijn werk perfect!", merkte een student op. "Hij is altijd aardig voor iedereen en helpt iedereen!" voegde een ander eraan toe.

"Ik ben dolgelukkig! Eindelijk zullen we onze kleinzoon kunnen ontmoeten!”, zei Linda, Ricky's vrouw, die ook aanwezig was bij het evenement en niet op de hoogte was van het geschenk dat zojuist aan haar man was aangeboden. "Woorden kunnen de vreugde die ik nu voel niet beschrijven", zei meneer Spaulding onmiddellijk na ontvangst van de zeer welkome verrassing.

Wat te zeggen, een prachtig gebaar!

Advertisement
Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt