Ze gaan recht voor haar parasol zitten: ze trekt kraaien aan met kruimels en slaagt erin dat ze vertrekken

Janine

20 September 2022

Ze gaan recht voor haar parasol zitten: ze trekt kraaien aan met kruimels en slaagt erin dat ze vertrekken
Advertisement

Hoe fijn is het om naar zee te gaan en op de eerste rij, pal naast de kustlijn, te kunnen zitten? Er zijn natuurlijk veel mensen die de voorkeur geven aan een mooie plek met uitzicht op de golven als het gaat om een ​​dagje aan het strand. Het is ook waar dat je niet altijd het geluk hebt om als eerste te arriveren en je je dus moet aanpassen aan situaties. Maar als je in je opzet slaagt, is de voldoening maximaal: niets kan dat moment verpesten, behalve… als een stel besluit om recht voor je ligstoelen te gaan zitten! De vraag rijst: waarom moesten ze precies hier gaan zitten?

De vrouwelijke hoofdrolspeler van dit verhaal, die zich in een vergelijkbare situatie bevond, besloot te handelen door een klein trucje uit te halen die voor discussies zorgde onder gebruikers.

via TikTok / madison3gooch

Advertisement

TikTok / madison3gooch

Madison Gooch heeft een video op TikTok geplaatst waarin ze laat zien hoe een ouder echtpaar recht voor de parasol van een gezin ging zitten ​​dat vast van plan leek te gaan genieten van een mooie dag op het strand. De dochter van de vrouwelijke hoofdrolspeler van de video lijkt het op TikTok te hebben geschreven en gepubliceerd, aangezien in haar post duidelijk staat: "Een heel strand beschikbaar en dit paar kiest ervoor om recht voor ons te zitten". Absoluut niet blij met de situatie, besloot de vrouw, die erin was geslaagd om haar eerste rij op het strand te bemachtigen, actie te ondernemen om de "vervelende" buren te verplaatsen. Na kleine stukjes van een handvol chips te hebben gemaakt, liep de vrouw naar de zee en gooide de kruimels zonder opgemerkt te worden achter het echtpaar die op hun strandstoelen zaten. Het duurde niet lang voordat een vlucht vogels het paar omringde, in een poging alle kruimels die rond de twee verspreid waren op te eten.

TikTok / madison3gooch

De hongerige vogels dwong het paar op te staan ​​en te vertrekken - precies de reactie die Madisons moeder wilde. Het gebaar van de vrouw werd echter op verschillende manieren ontvangen door de gebruikers: er zijn er die haar vindingrijkheid prezen en er zijn er die het aan de andere kant overbodig vonden om het paar te laten vertrekken met een actie die ook risico's zou kunnen inhouden, vooral omdat er een heel strand beschikbaar was. "Het was niet slim om te doen", luidt het commentaar, “je kon ze benaderen en vragen om ergens anders heen te gaan of je kon iets verder gaan zitten, aangezien het een openbaar strand is".

Advertisement