Meisje raakt gehecht aan verkoper supermarkt: samen met haar moeder haalt ze 10.000 dollar op om hem te helpen

Janine image
door Janine

04 Oktober 2022

Meisje raakt gehecht aan verkoper supermarkt: samen met haar moeder haalt ze 10.000 dollar op om hem te helpen
Advertisement

Er zijn mensen die we op ons pad tegenkomen die ons meteen op ons gemak weten te stellen. Misschien doen ze het met een gebaar, met een woord dat op het juiste moment wordt gezegd, of gewoon met een glimlach, maar hoe klein ook, dit zorgt voor een sterke en diepe band die bestemd is een lange tijd te duren. Om dit te laten gebeuren, moet je goedgezind zijn en anderen vertrouwen, en hierin zijn zonder twijfel kinderen het beste in.

Zonder vooroordelen weten ze altijd het beste in anderen te zien en ook het beste van zichzelf te geven. De kleine hoofdpersoon van dit verhaal weet er iets van, die beroemd is geworden op internet vanwege haar band met een speciaal persoon. Laten we eens kijken wie hij is.

via snowinginsaturn/Tik Tok

Advertisement
snowinginsaturn/Tik Tok

snowinginsaturn/Tik Tok

Fiona is een heel lief meisje dat een ster op het web is geworden vanwege de grote genegenheid die ze al sinds ze heel klein was, jegens een supermarktmedewerker heeft. Misschien om zijn glimlach, misschien om zijn vriendelijkheid, misschien om zijn sympathie, het feit is dat ze altijd een diepe passie voor hem heeft getoond en de man wist dit te beantwoorden, zozeer zelfs dat, ter gelegenheid van haar verjaardag, de verkoper met de naam Gilnet het meisje haar eerste fiets cadeau gaf.

Om hem te bedanken, en dankzij de hulp van moeder Rachel, ging het meisje naar hem toe in de gangpaden van de supermarkt en overhandigde hem een ​​kaartje. Dit alles werd door de vrouw geregistreerd en op haar sociale netwerken geplaatst. Zo begon hun tedere vriendschap het web rond te gaan en meningen en opmerkingen van blijdschap te verzamelen. Maar dit is niet het mooiste en meest ongelooflijke dat de genegenheid van het kleine meisje heeft gebracht.

Advertisement
snowinginsaturn/Tik Tok

snowinginsaturn/Tik Tok

Omdat moeder Rachel Gilnet dankbaar was voor zijn vriendelijkheid jegens Fiona, besloot ze iets voor hem te doen. Het vertellen van het verhaal van de dochter en de verkoper was niet alleen een manier om mensen een glimlach te bezorgen, maar ook om het bewustzijn te vergroten en hen te vragen haar te helpen bij het fondsenwervingsproject voor de man.

Zonder al te veel moeite, reageerden de gebruikers goed op het verzoek en werd in korte tijd 10.000 dollar opgehaald. Wie heeft het aan de verkoper gegeven? Zijn kleine vriendin natuurlijk.

snowinginsaturn/Tik Tok

snowinginsaturn/Tik Tok

Fiona ging samen met haar familie naar de winkel en toen ze hem zag, gaf ze Gilnet de cheque met het bedrag. De man had niet gelukkiger kunnen zijn en aarzelde niet om zijn vreugde te tonen, zowel door het kleine meisje als haar familie te omhelzen. Een heel mooi gebaar dat van Rachel om een ​​persoon te bedanken die, zonder pretenties, heeft besloten aardig te zijn voor een klein meisje die zo dol op hem was.

Het lezen van deze verhalen is hartverwarmend en de gedachte dat er mensen zoals zij in de wereld zijn, bezorgt ons blijdschap en schenkt ons de glimlach die we nodig hadden.

Advertisement