Ze vinden een python in hun bank: ze bellen een professional om hem weg te halen (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

26 September 2022

Ze vinden een python in hun bank: ze bellen een professional om hem weg te halen (+ VIDEO)
Advertisement

Er is niets fijner dan ontspannen op de bank na thuiskomst van een dag hard werken. Dat moment van relax voor je gaat eten, voor de televisie, is een van de meest aangename momenten om met je gezin door te brengen, vind je niet? Maar er is in het bijzonder een gezin dat vanaf nu waarschijnlijk nog lang met argwaan naar hun bank zal kijken. Een Australische familie ontdekte namelijk dat hun bank bijzonder werd gewaardeerd, zelfs door een "onverwachte gast".

via Facebook / Sunshine Coast Snake Catchers 24/7

Advertisement
Facebook - SunshineCoastSnakeCatchers

Facebook - SunshineCoastSnakeCatchers

De hoofdpersoon van dit verhaal, woonachtig in Palmwoods, ontdekte met grote verbazing de aanwezigheid van een python die vastzat in de verstelbare bank in de woonkamer. Als je in Australië woont, is het gemakkelijk om "kennis te maken" met de meest ongewone wezens, en over reptielen - zo flexibel en zichzelf verstoppend - horen we vaak in de pers vanwege hun steeds originelere schuilplaatsen in huizen.

In dit specifieke geval heeft de python een donkere en warme plek gevonden in de bank, oftewel een perfect hol. De familie, die natuurlijk geschokt was door de ongewone ontdekking, belde onmiddellijk een team van experts om het dier op te halen en uit hun huis te verwijderen.

Advertisement
Facebook - SunshineCoastSnakeCatchers

Facebook - SunshineCoastSnakeCatchers

De instelling genaamd "Sunshine Coast Snake Catchers", gespecialiseerd in het herstel van reptielen en hun reïntegratie in het wild in de meest geschikte gebieden, schoot onmiddellijk de familie in moeilijkheden te hulp.

Na een paar minuten arriveerde de deskundige Stuart McKenzie, klaar om het reptiel en het gezin te helpen: deze onderneming verliep zeer soepel, ook al werd dit vertraagd door de grootte van de python. Zodra het reptiel helemaal uit de bank was getrokken, werd het naar het dichtstbijzijnde bos getransporteerd om weer in het wild te worden vrijgelaten.

Snake Inside Recliner Couch!

Snake Inside Recliner Couch! Check this out! We arrived to a decent sized Carpet Python hiding inside of a family's recliner couch which was refusing to come out! It took a while and was a delicate process but we were able to get the snake out eventually and relocate it back into the bush. Call us anytime for professional, reliable and fast snake catching services, 24/7. 0409536000

Pubblicato da Sunshine Coast Snake Catchers 24/7 su Domenica 4 settembre 2022

"Het was een delicate klus: het kostte me wat tijd omdat de python groot was, maar uiteindelijk kon ik hem te pakken krijgen en vrijlaten in het dichtstbijzijnde bos”, zei McKenzie.

De ongelooflijke hersteloperatie werd vastgelegd in een video die later op Facebook werd gedeeld. Gelukkig ging alles goed en had de familie de snelle reflexen om de bank niet aan te raken en meteen competente mensen te bellen om het probleem zo goed mogelijk op te lossen. Zou jij ook zo gereageerd hebben? Wat zou jij doen in een vergelijkbare situatie?

Advertisement