Elke avond komt de vader thuis en klaagt over alles: zijn dochter besluit hem te imiteren om hem een ​​lesje te leren

Janine image
door Janine

24 September 2022

Elke avond komt de vader thuis en klaagt over alles: zijn dochter besluit hem te imiteren om hem een ​​lesje te leren
Advertisement

Iedereen voelt zich moe na 8 lange uren werken en het is heel normaal om thuis te komen met het verlangen om geen vinger uit te hoeven steken. Maar het leven is iets anders en, tenzij je geboren bent in een zeer rijke familie waar personeel voor je kookt, strijkt en wast, zul je ook na het werk de kleine dagelijkse uitdagingen het hoofd moeten bieden. Er zijn echter mannen die nog altijd verwachten het huis op orde te hebben, het warme avondeten op tafel te zien staan en de kinderen gewassen in pyjama's. Een meisje zei hoe moe ze was van het aanhoren van de klachten van haar vader elke keer als hij thuiskwam van zijn werk, vooral omdat hij altijd ruzie had met haar moeder, dus bedacht ze een plan om hem een ​​lesje te leren.

via Reddit

Advertisement
Flickr / Not the actual photo / David Jackmanson

Flickr / Not the actual photo / David Jackmanson

Een 16-jarig meisje legde aan Reddit-gebruikers uit dat haar vader (46) degene is die werkt en zorgt voor "het brood op de plank”, terwijl haar moeder zorgt voor alles wat met het huis en de kinderen te maken heeft: koken, wassen. strijken, schoonmaken, op de kleintjes passen, enz. Het vervelendste voor haar om deze situatie te accepteren, is dat haar vader elke dag thuiskomt en klaagt over de staat waarin hij het huis aantreft: het tapijt is vies, het avondeten is nog niet klaar enzovoort. Dit constante gezeur leidt tot constante ruzies met de moeder van het meisje en, zoals je je kunt voorstellen, is de situatie niet bepaald aangenaam. Het meisje bedacht daarom een manier om haar vader te laten nadenken over zijn gedrag. Hoe? Door ​​zich precies zo te gedragen als hij.

Op een avond voerde het meisje een pantomime op tegenover haar vader: zwarte tape om een ​​snor na te bootsen en de houding van iemand die zojuist moe was thuisgekomen en klaar was om tegen iedereen te klagen. Op het moment dat haar vader thuiskwam, begon de jonge vrouw zich precies zoals hem te gedragen.

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

"Ik ben thuis!" riep het meisje, in de perfecte stijl van haar vader. Toen ging ze op de bank naast haar vader zitten en ging verder met de enscenering: "Ik begon mijn schoenen uit te doen terwijl ik klaagde over de staat van het huis. Mijn vader keek me verward aan en vroeg zich af wat ik aan het doen was. Ik negeerde hem, toen begon ik te schreeuwen omdat het tapijt vies was, de douche nog niet schoon was, de kinderen stil moesten zijn enzovoort”, zei het meisje op Reddit." Hij bleef naar me kijken terwijl mijn moeder en broers lachten. Mijn jongere broer bleef naar me wijzen en zei "dit is papa". Ik bleef schreeuwen om het avondeten en verweet mijn moeder omdat ze het niet op tijd klaar had. Mijn vader hield me tegen en vroeg me op serieuze toon wat ik aan het doen was. Ik draaide me naar hem toe en zei: "Wat is er?! Kan een man kan eens uitrusten na een lange werkdag?!” concludeerde de jonge vrouw. Op dat punt moet de vader begrepen hebben wat er aan de hand was, want dat was de zin die hij zelf bijna elke dag uitsprak. Het meisje onderbrak haar "spel" en probeerde haar vader de reden voor haar gedrag uit te leggen. De vader nam de "les" die hem door zijn minderjarige dochter was gegeven niet goed op en voelde zich bespot en weinig gerespecteerd door zijn familie. Het meisje vroeg vervolgens op internet of ze zich daadwerkelijk respectloos had gedragen tegenover haar vader, maar de meeste gebruikers ondersteunden haar.

Wat vind jij ervan?

Advertisement