Ze knielt voor het Colosseum om haar partner ten huwelijk te vragen: hij rent hard weg (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

28 September 2022

Ze knielt voor het Colosseum om haar partner ten huwelijk te vragen: hij rent hard weg (+ VIDEO)
Advertisement

Trouwen is de hoop van veel stellen die, na een jarenlange relatie, hun liefde willen bekronen. Meestal praten en bespreken de betrokken partners hun standpunten hierover en hoe zij over het huwelijk denken. Dankzij een goede communicatie ben je niet alleen in staat om de meeste problemen onderling op te lossen, maar begrijp je ook de wens van beiden voor de toekomst. In een video die op TikTok staat, werd een stel gefilmd tijdens een huwelijksaanzoek, maar de absoluut niet voor de hand liggende uitkomst suggereert dat de twee er de afgelopen dagen en maanden niet genoeg over hadden gepraat. Laten we eens kijken hoe het ging.

via TikTok / gabrielagrajall

Advertisement
TikTok / gabrielagrajall

TikTok / gabrielagrajall

Gabriela Grajal was op vakantie met haar vriend in Rome, in Italië, toen ze getuige was van een scène die ze nooit voor mogelijk had gehouden, behalve in een film. Het leek een rustige, zonnige ochtend bij het Colosseum, een historisch monument en ontmoetingsplaats voor duizenden toeristen het hele jaar door, toen plotseling een meisje neerknielde voor haar vermoedelijke partner, met een open doosje in handen. De vrouw vroeg de man publiekelijk ten huwelijk, onder de bewonderende en aandachtige blik van tientallen toeristen. Hoewel de vrouw heel dapper was om het initiatief te nemen, wat meestal als een mannelijk voorrecht wordt beschouwd, verliep haar plan niet zoals ze zich had voorgesteld. Gabriela, ook aanwezig tussen de verschillende toeristen, begon het merkwaardige tafereel te filmen.

Advertisement
TikTok / gabrielagrajall

TikTok / gabrielagrajall

De man die plotseling zijn partner voor zich zag knielen met de ring, voelde zich kennelijk gegeneerd en zeer onwillig om "ja" te antwoorden op het aanzoek. In de video die Gabriela op TikTok plaatste, zien we hoe de man het meisje probeert op te laten staan, zichtbaar in verlegenheid gebracht door de situatie. De man slaagt er niet in het meisje ervan te overtuigen om op te staan ​​en handelt op een extreme manier: hij rent hard weg, te midden van de verbijstering van de toeristen. De vrouw barstte in tranen uit bij zo'n duidelijke weigering en als vanzelf kwamen de aanwezige vrouwen tussenbeide om haar te troosten, ook al waren het onbekenden.

De video bereikte duizenden gebruikers, van wie velen de steun benadrukten die vrouwen, hoewel ze elkaar niet kenden, aan het meisje in moeilijkheden gaven, wat eens te meer aantoont hoe sterk de vrouwelijke solidariteit is.

We weten niet zeker hoe het is afgelopen, maar het lijkt erop dat dit stel meer had moeten communiceren, denk je ook niet?

Advertisement