Hij spaart geld om zijn vader op zijn verjaardag uit te nodigen voor een etentje, maar de rekening is te hoog

Janine image
door Janine

30 September 2022

Hij spaart geld om zijn vader op zijn verjaardag uit te nodigen voor een etentje, maar de rekening is te hoog
Advertisement

We weten dat elke ouder bereid is om wat offers te brengen en moeite doet om zijn kind gelukkig te maken. Dit is iets dat vanzelfsprekend is en waaraan we gewend zijn, maar hetzelfde gebeurt niet als we een vriendelijk gebaar van een kind naar zijn ouder zien. Meestal is het moeilijk om dit te laten gebeuren en daarom zijn we verbaasd als we getuige zijn van vriendelijke en spontane acties van de kleintjes jegens een moeder of vader, of als we erover horen.

Dit zal de reden zijn waarom de video van het verhaal dat we je willen vertellen het web rond is gegaan en veel reacties heeft opgeleverd. Maar laten we er samen achter komen waar zoveel over gepraat wordt.

via lizetteviridiana/Tik tok

Advertisement
lizetteviridiana/Tik tok

lizetteviridiana/Tik tok

Meestal zijn vaders of moeders verantwoordelijk voor het organiseren van verjaardagsfeestjes en etentjes voor hun kinderen. We weten dat het juist de kleintjes zijn die niet kunnen wachten op hun verjaardag om deze dag te vieren met slingers, taart en spelletjes, omringd door de genegenheid van vrienden, maar er is een Mexicaans kind dat daarentegen niet kon wachten tot zijn vader jarig was.

Misschien omdat het een speciaal moment was, misschien om iets terug te doen voor iets aardigs dat voor hem was gedaan, of misschien gewoon om hem gelukkig te maken, spaarde deze jongen zoveel mogelijk geld om zijn vader een verjaardagslunch aan te bieden. Jammer dat het niet helemaal ging zoals hij had gehoopt.

Advertisement
lizetteviridiana/Tik tok

lizetteviridiana/Tik tok

Het kind had in feite een mooi bedrag bij elkaar verzameld, maar het was niet genoeg om de hele rekening te betalen. In een clip die door de gebruiker @lizetteviridiana op TikTok is gepost, zien we dat de jongen de rekening van de ober ontving en onmiddellijk daarna volledig verbaasd was toen hij het eindbedrag zag.

Helaas was het bedrag hoger dan zijn spaargeld en dit maakte hem aan het lachen maar tegelijkertijd schaamde hij zich. Na een eerste moment van verbazing concentreerde het kind zich om te begrijpen of het geld voldoende was of niet, maar dat was niet zo.

lizetteviridiana/Tik tok

lizetteviridiana/Tik tok

Ondanks het ontbrekende geld, zijn we er zeker van dat zijn vader gelukkig zal zijn geweest met de getoonde inzet en wat zijn zoon heeft gedaan om zijn verjaardag onvergetelijk te maken.

Het gaat tenslotte om het idee, toch? Hij deed het, hij zette zich in en hij was heel dicht bij de realisatie van zijn plan, maar het is alsof het hem gelukt is en zijn vader kon daar niet gelukkiger en tevredener mee zijn. Complimenten aan deze geweldige kleine man.

Advertisement