Hij verschijnt op zijn bruiloft in een T-shirt en met een vermoeid gezicht, terwijl zijn partner onberispelijk gekleed is

Janine image
door Janine

29 September 2022

Hij verschijnt op zijn bruiloft in een T-shirt en met een vermoeid gezicht, terwijl zijn partner onberispelijk gekleed is
Advertisement

Hollywoodfilms hebben ons geleerd dat op een bruiloft alles groots wordt gedaan, van de aankleding tot de receptie met alle gasten. Natuurlijk kunnen alleen degenen die het zich kunnen veroorloven, aan een dergelijke verwachting voldoen. "Normale" mensen nemen genoegen met veel ingetogener ceremonies en recepties, zowel om economische redenen als misschien om persoonlijke smaak. Bijna iedereen zal het er echter over eens zijn dat er normen zijn die gerespecteerd moeten worden, zoals het verschijnen op de ceremonie met geschikte kleding, vooral als je de bruidegom of de bruid bent - vind je ook niet? Het verhaal van vandaag zorgt voor discussie juist omdat de partner van de bruid op zijn eigen bruiloft verscheen met een T-shirt.

via Facebook / Oficialia Primera del Registro Civil, Piedras Negras

Advertisement

Muchas Felicidades 🥰🥳 #ReciénCasados

Pubblicato da Oficialia Primera del Registro Civil, Piedras Negras su Giovedì 15 settembre 2022

Laten we eerlijk zijn: je trouwdag is zeker geen gewone dag! Maar terwijl we gewend zijn om de bruid in een prachtige witte jurk en de bruidegom in een smoking, tot in de puntjes gekleed, voor te stellen, verscheen de hoofdpersoon van dit verhaal op zijn bruiloft in een t-shirt en een spijkerbroek. Het witte t-shirt was eerlijk gezegd nog niet eens gestreken en op de laatste foto zie je samen met de familieleden ook het vermoeide gezicht van de man die naar alle waarschijnlijkheid de vorige avond feest had gevierd. Zijn partner daarentegen lijkt onberispelijk gekleed voor haar bruiloft. Vandaar de controverse van de gebruikers, die kritiek hebben geleverd op de ongelukkige keuze van de bruidegom op zo'n belangrijke dag, precies onder de foto waarop de twee de ondertekende huwelijksakte vasthouden.

Advertisement
Facebook / Oficialia Primera del Registro Civil, Piedras Negras

Facebook / Oficialia Primera del Registro Civil, Piedras Negras

"Als je bent uitgenodigd voor een bruiloft, maar je weet niet dat je de bruidegom bent" is een van de meest ironische en waarheidsgetrouwe opmerkingen die te lezen zijn. Maar ook: "Blijkbaar was het vrijgezellenfeest leuk" en nogmaals: "Die stapte uit bed en ging gelijk trouwen." Het lijkt moeilijk om aan iets anders te denken als je naar de trouwfoto kijkt: iedereen lijkt zijn rol te vervullen en op zijn gemak te zijn, behalve de bruidegom. Niet dat de bruid barst van vreugde, maar ze lijkt wel overtuigd om te trouwen.

We weten niet wat er officieel is gebeurd voor en na deze foto, maar feit is dat de twee nu man en vrouw zijn. Wat denk jij ervan? Denk je dat het een gebrek aan respect is of dat kleding een oppervlakkige gedachte is bij het trouwen? (Tenslotte, als er liefde is...). Laat het ons weten in de reacties!

Advertisement