Hoe je je buik op het strand kunt verbergen en je op elke leeftijd op je gemak kunt voelen

Janine image
door Janine

05 Juli 2023

Hoe je je buik op het strand kunt verbergen en je op elke leeftijd op je gemak kunt voelen
Advertisement

Het is eindelijk zomer en de stranden, van noord tot zuid, wachten op ons. Veel vrouwen maken zich echter nog steeds zorgen over hun uiterlijk en vooral over het verbergen van hun buik. Maar het is niet nodig om ons druk te maken! Er zijn enkele eenvoudige trucs om hier beter mee om te gaan.

De eerste is om jezelf te accepteren zoals je bent, jezelf te laten zien zonder al te veel gedachten over "gebreken". Voor velen is het echter gemakkelijker gezegd dan gedaan, daarom zijn hier wat meer "praktische" tips, die bestaan ​​uit enkele trucjes om overtollige “vetrolletjes” te verbergen. Je hoeft geen expert te zijn om hierin te slagen: hier zijn de meest effectieve oplossingen.

via Anita.com

Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

Laten we beginnen met de bikini: als je je buik probeert te verbergen, is dat de moeilijkste keuze, maar niet onmogelijk. Naast het kiezen voor broekjes met hoge taille, kun je profiteren van een bovenstukje met franjes.

Het kan ook veel helpen om elke keer dat je opstaat een pareo om je middel te binden.

Een goede pareo kan met wat trucjes ook als rok of jurk gebruikt worden. Ongeacht de keuze van je zwemkleding, doet een cover-up wonderen voor je zelfvertrouwen. Maar hier zijn nog wat andere alternatieven.

Advertisement
ANT Berezhnyi / Wikipedia

ANT Berezhnyi / Wikipedia

Als je je niet prettig voelt in een bikini, zijn er andere alternatieven, zoals de tankini en het badpak. Beide zijn uitstekende keuzes omdat ze de buik bedekken en, in de modellen met elastieken en bandjes, is het ook mogelijk om het figuur te modelleren en vorm te geven, de buik platter te maken en de illusie te wekken van een slanker uiterlijk dan de werkelijke. Kies altijd voor een donkere kleur om het silhouet te stroomlijnen.

De tankini is om verschillende redenen populair. Aan de ene kant doet het geweldig werk om een ​​klein buikje te verbergen, aan de andere kant is het gemakkelijk uit te trekken in vergelijking met een badpak. Bovendien kan het gemakkelijk worden getransformeerd van zwemkleding in een avondjurk, door van het strand naar de bar simpelweg een linnen broek te dragen.

Het laatste advies dat we je willen geven, is om te onthouden om te ontspannen: vakanties zijn er om plezier te hebben, je hoeft je geen zorgen te maken over perfectie, vooral als je op het strand bent. Dus pak een verfrissend drankje en geniet van de zon!

Advertisement