"Ik ben voor de bruiloft van mijn zus veel kilo's kwijtgeraakt maar ze werd boos: ik had niet mooier moeten zijn dan haar" - BekijkDezeVideo.nl
x
"Ik ben voor de bruiloft van mijn zus…
Ze nemen hun grootvader mee naar een restaurant waar de obers opzettelijk onbeleefd zijn: de 82-jarige man is geschokt Ze stellen het instappen uit om de soldaat in staat te stellen de geboorte van zijn eerste dochter live te zien

"Ik ben voor de bruiloft van mijn zus veel kilo's kwijtgeraakt maar ze werd boos: ik had niet mooier moeten zijn dan haar"

15 Juni 2022 • Door Janine
61.348
Advertisement

Het huwelijk is zeker een van de belangrijkste gebeurtenissen in iemands leven, vooral voor vrouwen. Als we alleen denken aan alle voorbereiding achter de keuze van de jurk, is de zojuist gemaakte overweging gemotiveerd en realistisch. Dit alles houdt ook in dat de bruid bij die gelegenheid de mooiste wil zijn en zich wil onderscheiden van de andere gasten. Een doel dat ook wel eens overdreven zou kunnen uitpakken, zeker als dat betekent dat je de concurrentie aangaat met de anderen.

Iets soortgelijks gebeurde met de hoofdpersoon van dit verhaal. Een meisje dat, ondanks zichzelf, ervan werd beschuldigd af te zijn gevallen en slanker te zijn dan haar zus, alleen maar om haar op haar trouwdag te overschaduwen. Maar laten we eens kijken wat ze op Reddit zei en hoe het is afgelopen.

via: Reddit

"Mijn zus is 26 en ik ben 28 - begint onze hoofdrolspeelster in de post - ik ben altijd nogal te zwaar geweest, maar de laatste tijd ben ik veel kilo's kwijtgeraakt. Ik woon ver van mijn familie en geen van hen had mijn fysieke verandering gezien". Een heel normale en persoonlijke transformatie waar haar familieleden niet van op de hoogte waren. Toen ze haar zagen en het beseften, gebeurde er iets onverwachts.

"Toen mijn zus besloot te trouwen, dacht ik erover om twee weken voor de gebeurtenis naar huis te gaan om wat tijd met hen door te brengen. Ik had ze al lang niet meer gezien en ik wilde nuttig zijn bij het organiseren van de bruiloft - schrijft de auteur van de post - Zodra mijn zus me zag, ging ze tekeer en werd ze boos op me."

Blijkbaar was haar zus, terwijl zij afgevallen was, iets aangekomen en daar was ze niet blij mee. Omdat de hoofdpersoon van het verhaal altijd de minst slanke zus was geweest, konden de familieleden niet accepteren dat ze, juist ter gelegenheid van de bruiloft van de jongste, deze transformatie had ondergaan en de rollen omdraaide. De aanstaande bruid beschuldigde haar ervan dat ze het opzettelijk deed om op haar trouwdag mooier te zijn dan zij en haar bijgevolg te kleineren. Een doel waar de vrouw absoluut niet aan had gedacht, maar helaas waren zelfs haar ouders tegen haar en beschuldigden haar ervan gemeen te hebben gehandeld jegens haar zus en toekomstige bruid.

Niet overtuigd dat ze fout was, deelde de 28-jarige het verhaal op Reddit en vroeg om advies. De meeste gebruikers vonden haar gedrag en bereidheid om af te vallen volkomen normaal, waarbij ze beweerden dat ze niets verkeerds had gedaan en dat het haar zus was die overdreef.

Wat vind jij: ben je het eens met de hoofdpersoon van het verhaal of met haar jongere zusje?

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt