Deze vader ondersteunde het hoofd van zijn slapende dochter tijdens de hele reis

Janine image
door Janine

01 Oktober 2022

Deze vader ondersteunde het hoofd van zijn slapende dochter tijdens de hele reis
Advertisement

Een ouder zou alles doen voor zijn kind, vooral om hem zich niet ongemakkelijk te laten voelen en om hem te beschermen. De gebaren die vaders en moeders maken in het dagelijks leven van hun kinderen zijn natuurlijk oneindig en vol liefde, maar we kunnen niet anders dan ontroerd raken als we er een zien. Banaal of niet. Het zal om deze reden zijn dat de foto van een vader die voor de hele duur van een reis in het vliegtuig het hoofd van zijn dochter ondersteunt, die voor hem zit, veel gebruikers diep heeft geraakt. Niet iedereen vond het gebaar van deze vader echter nuttig.

via Reddit

Advertisement
Reddit

Reddit

De foto werd gepubliceerd op Reddit en kreeg de positieve mening van veel gebruikers, evenals hun bewondering. Op de foto is duidelijk een vader te zien die het hoofd van zijn dochter vasthoudt met zijn uitgestrekte arm die in de stoel voor hem in slaap is gevallen. In de post op Reddit werd het beschreven als een moment van oneindige tederheid en toewijding door de vader, die 45 minuten in die positie bleef. Een van de meest enthousiaste opmerkingen zijn degenen die het gedrag van de vader prijzen: "Dit maakt je een echte vader!" of zelfs: "Ik zou alles willen ruilen voor zo'n vader. Sommige mensen willen gewoon proberen zoveel mogelijk liefde uit te drukken."

Niet iedereen was echter zo positief in het commentaar op de foto: meerdere mensen noemden het gebaar van deze vader zelfs overdreven en dom.

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Aangezien hij op het punt stond een lange reis te maken, had deze vader zich volgens sommige gebruikers beter kunnen organiseren, moeite besparen en voorkomen dat hij zichzelf belachelijk maakte. "Zelfs als het gebaar lief is, heb ik het gevoel dat de vader veel slimmer had kunnen zijn... gebruik bijvoorbeeld een trui, een klein kussen om mee te nemen, een rugzak, hij had de stewardess ook om een deken kunnen vragen en die gebruiken" becommentarieerde een gebruiker op het populaire online forum. Een andere gebruiker benadrukte het soort opvoeding dat aan zijn dochters werd gegeven en weigerde zijn toevlucht te nemen tot overbescherming: "Ik verwacht mijn 9 maanden oude dochter zo te behandelen, maar als ze 10 of 12 of 15 is, zal ze zelf bepaalde problemen moeten kunnen oplossen door bijvoorbeeld een kussen te gebruiken. Ik voed mijn dochter op om een ​​vrouw te zijn, geen hopeloze en worstelende jonkvrouw”. Het was niet de enige gebruiker die erop wees dat het meisje gezien haar leeftijd zich ook zelf had kunnen redden.

Wat is jouw mening in plaats daarvan? Schrijf het ons in de reacties!

Advertisement