Zij is 19, hij is 48 en wordt vaak aangezien voor haar vader: "Het kan me niet schelen en ik wil met hem trouwen"

Janine image
door Janine

03 Oktober 2022

Zij is 19, hij is 48 en wordt vaak aangezien voor haar vader: "Het kan me niet schelen en ik wil met hem trouwen"
Advertisement

Hoewel veel mensen graag tijd alleen doorbrengen en niet al te veel problemen hebben met of ze nu wel of niet een relatie hebben, wanneer je de juiste man of vrouw ontmoet, kun je niet anders dan je te laten gaan en je dagen te delen. Er zijn echter obstakels die in sommige gevallen het pad van twee geliefden belemmeren. Een daarvan is zeker leeftijd.

Als het verschil in jaren te groot is, kan de relatie problemen opleveren, vooral voor de mensen om je heen. Vaak zijn het juist de opmerkingen en meningen van anderen die de liefde tussen twee mensen in de weg staan. Dan wordt het essentieel om de kracht en vastberadenheid van dit gevoel te laten duren. Wat er gebeurde met het meisje waar we je over gaan vertellen.

via News

Advertisement
@jorjamcmahonn/Tik Tok

@jorjamcmahonn/Tik Tok

Zij is Jorja McMahon, een 19-jarige tiener waar veel over gepraat wordt omdat ze een liefdesrelatie heeft met een man die veel ouder is dan zij. Bewoners in hetzelfde wooncomplex, Jorja en Graham, zo heet de man, kwamen ze elkaar toevallig op straat tegen. Het meisje wachtte op een taxi om naar haar werk te gaan toen hij haar zag en omdat ze op dezelfde plek woonden, bood hij aan haar elke dag te vergezellen en terug te brengen. Ze accepteerde en de twee begonnen een mooie vriendschap te vormen. Na 4 maanden is er echter iets veranderd.

De 19-jarige voelde dat haar interesse niet alleen vriendschappelijk was, maar ze voelde iets meer, dus vertelde ze dit aan Graham. Hij voelde zich echter ongemakkelijk door de situatie, vooral vanwege zijn leeftijd: de man is 48 jaar oud, bijna 30 jaar ouder dan zij. Maar liefde kent geen obstakels, dus lieten de twee zich gaan en volgden hun hart.

Advertisement
@jorjamcmahonn/Tik Tok

@jorjamcmahonn/Tik Tok

"Hij heeft me altijd gerespecteerd en behandelt me ​​als een koningin - vertelde Jorja - Eerst vroeg hij me of ik zeker wist dat ik een relatie wilde met hem omdat hij veel ouder is dan ik, maar ik twijfelde er niet aan. Jammer dat anderen het niet begrijpen en de opmerkingen over ons zijn vaak overdreven en erg negatief. Ik verloor ook enkele van mijn vrienden door deze relatie - vervolgde de jonge vrouw - maar ik weet zeker dat ik hem wil en het gaat goed tussen ons twee”.

Vaak is haar ook gevraagd of Graham haar vader was, maar de 19-jarige laat zich niet demoraliseren door soortgelijke gedachten van anderen en gaat samen met haar liefde verder. Of dat nu juist is of niet, ze heeft hiervoor gekozen en wil doorgaan en met hem trouwen en kinderen krijgen, zoals ze altijd al had gedroomd.

Is 30 jaar verschil volgens jou?

Advertisement