Jongen prijst militaire moeder zonder te beseffen dat ze vlak achter hem staat en naar hem luistert (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

09 Oktober 2022

Jongen prijst militaire moeder zonder te beseffen dat ze vlak achter hem staat en naar hem luistert (+ VIDEO)
Advertisement

Het in balans houden van werkverplichtingen met het gezin is een zeer moeilijke taak en er zijn dingen waarbij je niet aanwezig kunt zijn, ook al heb je nog kinderen thuis. Ouders die in militaire dienst zijn weten dit heel goed, ze worden vaak de stad uit geroepen om bepaalde missies uit te voeren. Wat ze echter niet weten, is dat hun kinderen en partners die thuis op hen wachten hen in de meeste gevallen missen, maar ze zijn ook erg trots op hen en laten het vaak merken met gebaren en woorden.

Iets wat gebeurde in het verhaal dat we je gaan vertellen. Laten we eens kijken.

via Twitter - @Samuel_Harris39

Twitter - @Samuel_Harris39

Twitter - @Samuel_Harris39

Een Amerikaanse militaire moeder verraste haar zoon tijdens de voetbaltraining en kwam erachter wat haar zoon van haar vond. De jongen had het toevallig net over zijn moeder, vertelde zijn teamgenoten en coaches hoe onvermoeibaar ze was; toen ze naderbij kwam kon ze, onopgemerkt, alles horen.

Het is ontroerend om te zien hoe je je moeder respecteert voor het dienen in het leger. Ze hoort zijn teamgenoten zeggen: "In mijn familie is er iemand die ik heel veel respecteer, of liever gezegd, ik resepcteer iedereen, maar ik zou zeggen dat mijn moeder speciale aandacht verdient omdat ze bijna een jaar weg is geweest om in het leger te dienen en hard werkt. Ik denk dat ik weet wat zij niet weet, namelijk dat ze een harde werker is."

Advertisement
Twitter - @Samuel_Harris39

Twitter - @Samuel_Harris39

Op de beelden is te zien hoe de jongen zijn moeder blijft prijzen, zonder te beseffen dat de vrouw vlak achter hem staat: hij had geen idee dat ze de hele tijd naar hem stond te luisteren.

Wanneer de jongen het over zijn moeder heeft als een voorbeeld, licht het gezicht van de vrouw op, voordat ze zich door de kleine menigte beweegt en vlak achter hem gaat staan. Als de jongen uitgepraat is, klopt zijn moeder hem op de rug, zodat hij zich omdraait en haar ziet. In een explosie van vreugde tilt hij haar op en omhelst haar stevig.

De ontroerende video is hartverwarmend voor de mensen op sociale media en heeft duizenden views verzameld. De toeschouwers spraken al hun waardering uit voor het tedere tafereel. "Dit is liefde! Ik ben blij dat je moeder terug is. Houd haar stevig vast en blijf haar altijd laten weten hoeveel ze voor je betekent", merkte een gebruiker op.

"Momenten als deze zijn van onschatbare waarde voor een zoon en een moeder die in het leger zit", merkte een ander op. "Ik heb deze video zo vaak gezien. Ik verliet mijn gezin 3 maanden toen mijn zoontje nog klein was en ik herinner me heel goed hoeveel ik hen heb gemist!”, schreef een ander.

We hopen dat ze veel tijd samen kunnen doorbrengen en hun mooie relatie nog meer kunnen consolideren.

Advertisement