Bejaard stel gefotografeerd terwijl ze handgemaakte armbanden op straat verkopen: “We moeten overleven”

Janine image
door Janine

11 Oktober 2022

Bejaard stel gefotografeerd terwijl ze handgemaakte armbanden op straat verkopen: “We moeten overleven”
Advertisement

Vaak is het tegenwoordig niet meer voldoende om een ​​baan of een pensioen te hebben om in je eigen onderhoud te kunnen voorzien en waardig te kunnen leven. De kosten van levensonderhoud lijken met de dag te stijgen, waardoor verschillende mensen gedwongen worden de meest uiteenlopende oplossingen aan te nemen. Ook degenen die hun hele leven hebben gewerkt, lopen het risico een zeer mager pensioen te krijgen dat onvoldoende is om een ​​menswaardig bestaan ​​te leiden. Wat te doen in deze gevallen? Er zijn ouderen die noodgedwongen de handen uit de mouwen steken om wat geld te verdienen. Het op straat gefotografeerde stel, hoofdpersonen van dit verhaal, is daar een duidelijk voorbeeld van.

via Twitter / Piligaxiola

Advertisement
Twitter / Piligaxiola

Twitter / Piligaxiola

Een gebruiker deelde op Twitter een foto van twee bejaarden die met grote waardigheid armbanden verkopen op straat. "Dit mooie stel maakt hun armbanden met veel liefde. Ze staan ​​altijd voor deze Starbucks. Meestal zijn ze daar van 13.00 tot 15.00 uur", schreef de gebruiker die ontroerd was door de toewijding van de twee oude mensen, daarom wilde ze online reclame maken en ze op de een of andere manier helpen wat extra’s te verdienen. In de post vroeg ze de hulp van al haar volgers en nodigde hen uit om de armbanden van het paar te gaan kopen. In de post wilde ze meer details geven zodat haar volgers de twee gemakkelijk kunnen vinden en ze alle steun kunnen geven die ze verdienen.

"Ze gaan de deur uit en verkopen armbanden om de kost te verdienen", bevestigde de gebruiker en drong er bij iedereen op aan om de prachtige handgemaakte armbanden te kopen.

Advertisement
Pexels / Not the actual photo

Pexels / Not the actual photo

Gebruikers reageerden enthousiast op deze oproep, ook degenen die het paar helaas niet concreet konden helpen vanwege de te grote afstand: "Wat leuk, ik woon ver weg maar als ik dichterbij was zou ik er meerdere kopen", en nogmaals, “Complimenten, het is hartverwarmend”, waren enkele van de reacties.

Het lijkt onjuist dat je na een bepaalde leeftijd niet zomaar een vredig bestaan ​​kan leiden, zonder al te veel zorgen, maar helaas is dit de realiteit en moet het ons doen nadenken over de richting die de wereld opgaat. Op dit moment kunnen we alleen maar wensen dat dit stel al hun armbanden verkoopt!

Advertisement