Ze koopt een Louis Vuitton halsband voor haar hond ter waarde van meer dan 1000 euro: "Ik heb hiervoor 4000 km gereisd"

Janine image
door Janine

23 Oktober 2022

Ze koopt een Louis Vuitton halsband voor haar hond ter waarde van meer dan 1000 euro: "Ik heb hiervoor 4000 km gereisd"
Advertisement

Er zijn veel mensen die onvoorwaardelijk van hun huisdieren houden en er alles aan zouden doen om ze een goed gevoel te geven. Er zijn mensen die hen als echte kinderen behandelen en ook offers brengen om ze gelukkig en sereen te maken. Soms bestaat echter het risico om te overdrijven en dingen te doen die door anderen kunnen worden bekritiseerd.

De 23-jarige over wie we willen vertellen, die meer dan 4000 kilometer heeft gereisd om een ​​heel duur cadeau te kopen voor haar dierbare viervoeter, weet er iets van. Laten we eens kijken waar het allemaal om draait.

via The Sun

Advertisement

Linsey Donavan is een jonge vrouw waar op het web veel over wordt gepraat vanwege het cadeau dat ze voor haar hond heeft gekocht. Het meisje dat afkomstig is uit een bescheiden familie, al bekend bij het grote publiek, werd beroemd dankzij video's en afbeeldingen die op haar sociale kanalen werden geplaatst.

Ondanks dat ze geen goed startpunt had, heeft ze de mouwen opgestroopt en werkt ze al sinds ze heel jong was om haar doelen te bereiken. Blijkbaar slaagde ze daar goed in: op haar 19e was ze al miljonair. Ze begon als serveerster en stapte daarna over naar de vastgoedwereld. Nu werkt ze als makelaar en blijft ze tal van inhoud op internet publiceren die voornamelijk betrekking heeft op de aan- en verkoop van de huizen waarmee ze te maken heeft.

Dit alles blijft haar natuurlijk veel geld opleveren en dus, zij het met aandacht voor de financiën, investeert ze haar kapitaal zoveel mogelijk en probeert ze het niet te verspillen, zoals ze zelf zei. Linsey heeft besloten om haar geld niet alleen voor haarzelf uit te geven, maar ook voor haar huisdieren. In een van haar laatste posts sprak de vrouw over haar “onderneming” waardoor ze werd overladen met kritiek.

Advertisement

Ze vertelde dat ze meer dan 4000 kilometer had gereisd en Florida had bereikt om een ​​"cadeau" voor haar hond te kopen. Een halsband van het bekende modemerk Louis Vuitton, die de vrouw zo'n 1000 euro kostte en die voor nogal wat ophef heeft gezorgd. Natuurlijk, het geld is van haar en het is normaal dat ze besluit het naar eigen goeddunken uit te geven, maar in hoeverre is het oké om zo'n groot bedrag te investeren en zo'n lange reis te maken om alleen maar een halsband te kopen?

Wat vind je van dit verhaal? Zou jij je huisdier ooit een soortgelijk cadeau geven?

Advertisement