Dit schattige hondje brengt zijn baasje elke dag ontbijt naar zijn werkplek

Janine image
door Janine

25 Oktober 2022

Dit schattige hondje brengt zijn baasje elke dag ontbijt naar zijn werkplek
Advertisement

Het lijdt geen twijfel dat huisdieren zich tot het uiterste inspannen om hun mensen gelukkig te maken - wanneer ze worden gerespecteerd en met liefde verzorgd, kunnen ze hun vrienden letterlijk verbazen met ongelooflijk intelligente gebaren. Een prachtig bewijs hiervan is het verhaal van Arnold, een heel lieve Duitse herder die samen met zijn beste vriend Jenry Calderon in Mexico-Stad woont. De hond gaat in feite meestal op bezoek bij zijn geliefde "vader" naar het werk op het land, om hem ontbijt of lunch te brengen.

via jenry_calderon/Tik Tok

Advertisement
TikTok - @jenry_calderon

TikTok - @jenry_calderon

De scène - opgenomen in een video gedeeld op TikTok door Jenry zelf, met zijn account @jenry_calderon - betoverde het hele web. De video - getiteld “Een trouwe vriend” - laat zien hoe de hond een zak met ontbijt voor zijn baasje in zijn bek houdt en trots naar hem toe rent. Zodra hij zijn vriend Arnold ziet, glimlacht de man, aait hem en pakt zijn ontbijt.

Het lijkt erop dat deze ontmoetingen op het werk frequent zijn, omdat, zoals in een andere video die op TikTok is gepost, wordt gezien hoe Arnold een emmer tussen de gewassen draagt. Blijkbaar wil de hond echt nuttig zijn!

Advertisement
@jenry_calderon

@jenry_calderon

De video van Arnold die het ontbijt brengt werd meer dan twee miljoen keer bekeken en gebruikers werden letterlijk verliefd op hem. Iemand prees het ras waartoe de hond behoort: "Duitse herders worden gekenmerkt door hun intelligentie en discipline, het zijn uitstekende gezelschapshonden, maar ook voor de jacht en het werk", merkte een gebruiker op. Een ander onderstreepte ook de extreme intelligentie van dit type hond: "Hij is een Duitse herder, het zal me niet verbazen als ze ooit zouden kunnen praten”.

En nogmaals: "Alle honden zijn intelligent. Maar de Duitse herder is iets intelligenter dan de anderen". Een andere gebruiker onderstreepte daarentegen hoezeer elk dier ons kan verbazen als ze op een gezonde manier gefokt worden en met veel liefde: "Als een dier goed gefokt is en alle mogelijke liefde krijgt, kan het dit en vele andere dingen".

Heb jij ook een trouwe viervoeter die alles zou doen om jou gelukkig te maken?

Advertisement