"Ik wilde het maandverband niet met mijn stiefdochter delen”

Janine image
door Janine

16 November 2022

"Ik wilde het maandverband niet met mijn stiefdochter delen”
Advertisement

Uitgebreide gezinnen zijn tegenwoordig een gevestigde realiteit, maar helaas - zoals in alle gezinnen - lukt het niet altijd om goed met elkaar om te gaan, vooral wanneer er kleine "misverstanden" ontstaan ​​door het samenwonen.

Dit is het geval van een 29-jarige vrouw die online advies vraagt omdat ze het niet leuk vindt om haar spullen met anderen te delen. Dit veroorzaakte ruzie met haar tienerstiefdochter toen ze zonder toestemming wat maandverband van haar pakte.

via Reddit

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Ik ben 29 jaar, getrouwd met Mark van 47. Hij heeft een 16-jarige tienerdochter, Jess, uit een eerdere relatie. Ik probeer er altijd voor Jess te zijn als een beste vriendin in plaats van als een moederfiguur, omdat dat juister lijkt vanwege het leeftijdsverschil tussen mij en haar”, legde ze uit.

"Jess heeft onlangs haar eerste menstruatie gehad, maar ze heeft het me niet verteld, ik neem aan uit schaamte. In de tussentijd naderde mijn cyclus en ik kocht twee pakken maandverband en liet ze in de badkamer voor het geval ik ze moest gebruiken. Na een tijdje merkte ik dat een van de twee pakken ontbrak. Ik deel mijn spullen niet graag en aangezien Jess de enige andere vrouw in huis is, ging ik naar haar slaapkamer om haar ernaar te vragen”, vervolgde ze.

Advertisement
Pexels - Not the Actual Photo

Pexels - Not the Actual Photo

"Ik vroeg haar of ze de verpakking in de badkamer had meegenomen en ze ontkende beschaamd. Ik vertelde haar dat ze loog en het op de tafel naast haar zag liggen, en ze zei dat ze niet de kracht had om tegen te spreken. Op dat moment kwam haar vader en, nadat ik hem alles had verteld, antwoordde hij dat ik drukte om niets maakte", concludeerde de jonge vrouw terwijl ze internetgebruikers om advies vroeg of ze gelijk of ongelijk had.

Het web gaf haar compleet ongelijk en bekritiseerde haar op een zeer harde manier: "Serieus, als ze bij jou woont, ben je een adoptieouder. Je lijkt erg onvolwassen. Vind je het niet leuk om te delen? Ga dan terug naar de kleuterschool en leer een heel simpele les", zei een gebruiker.

Wat denk jij ervan? Overdreef ze?

Advertisement