Hij verliest zijn vrouw en blijft achter met 5 kinderen om voor te zorgen: de buren helpen hem door de hypotheek een jaar te betalen

Janine

28 November 2022

Hij verliest zijn vrouw en blijft achter met 5 kinderen om voor te zorgen: de buren helpen hem door de hypotheek een jaar te betalen
Advertisement

Het "beroep" van het ouderschap is het meest vermoeiende ter wereld, daarom is het altijd beter om de last van verantwoordelijkheid te delen om de kinderen liefdevol en evenwichtig op te voeden. Met zijn vrouw aan zijn zijde heeft familieman Cassidy Shear alles kunnen aanpakken, inclusief het opvoeden van vier schattige kinderen. Toen hij en zijn vrouw McKenzie erachter kwamen dat ze een vijfde kind verwachtten, waren de twee dolblij met de verrassing en wilden ze graag het nieuwe gezinslid ontmoeten.

via YouTube - FOX 13 News Utah

Advertisement

YouTube - FOX 13 News Utah

Ondanks de vreugde van de komst van de baby, maakte Cassidy zich zorgen over de gezondheid van zijn vrouw, die aan een ernstige ziekte leed. Toen de baby, Ridge genaamd, werd geboren, kon het gezin niet lang gelukkig zijn. Slechts 24 uur na zijn geboorte stierf McKenzie voordat ze haar zoon zelfs maar kon vasthouden.

Ondanks het verwoestende verlies toonde Cassidy al zijn standvastigheid voor zijn vijf kinderen, die alleen van hem afhankelijk waren. Hij regelde onmiddellijk de aanvraag van de verzekeringsuitkering en keerde terug naar zijn baan bij een autodealer om in het levensonderhoud van zijn gezin te voorzien. Gelukkig was Cassidy niet helemaal alleen, zijn moeder en schoonmoeder hielpen hem tijdens zijn afwezigheid op de kleintjes te passen. Ondertussen hadden ook de inwoners van de Amerikaanse stad waar Cassidy woont vernomen van het plotselinge verlies en - gezien zijn voorbeeldige gedrag - besloten ze iets voor hem te doen.

YouTube - FOX 13 News Utah

Op een dag kreeg de man een mooie verrassing, die hem met een smoes werd overhandigd. Toen hij, in de overtuiging dat hij een klant aan het helpen was, de kofferbak van zijn auto opendeed, vond hij dozen vol babyspullen, allemaal voor zijn kleine Ridge, van de gemeenschap.

In de video zien we de weduwnaar overweldigd door emotie, maar dit was nog niet alles: hij kreeg een rode doos. Op het briefje in de doos stond dat zijn hypotheek voor de rest van het jaar was betaald. Deze vader was verbluft en het enige wat hij kon zeggen was: "Heel erg bedankt."

Een echt voorbeeld van vasthoudendheid en solidariteit van iedereen en waaraan we een voorbeeld moeten nemen om goede daden te verrichten.

Advertisement