Ze stopt met werken voordat ze klaar is met haar dienst: in het vliegtuig komt ze toevallig haar baas tegen

Janine image
door Janine

14 Oktober 2022

Ze stopt met werken voordat ze klaar is met haar dienst: in het vliegtuig komt ze toevallig haar baas tegen
Advertisement

Laten we eerlijk zijn: het zal velen van ons zijn overkomen om op een gewone dag aan het werk te zijn en ons niet 100% geconcentreerd te voelen, maar alleen te hopen dat je dienst zo snel mogelijk is afgelopen om te "ontsnappen". Het is natuurlijk geen dagelijks gevoel, maar als het zich voordoet, kunnen we er weinig aan doen. Hetzelfde gebeurt bijvoorbeeld wanneer je onrustig bent voor een vertrek, misschien een reis waarvoor je direct na het werk het vliegtuig moet nemen of iets anders en je met spanning het einde van de dag afwacht.

Min of meer wat er is gebeurd met het meisje waar we je over willen vertellen. In dit geval verliet ze, omdat ze niet langer kon wachten, haar werk iets eerder en zonder haar werkgevers op de hoogte te stellen. Jammer dat ze een klein obstakel tegenkwam. Laten we eens kijken.

via klizthbc/Tik Tok

klizthbc/Tik Tok

klizthbc/Tik Tok

De jonge medewerkster in kwestie, op TikTok bekend onder de gebruikersnaam @klizthbc, is heel beroemd geworden dankzij - of als gevolg van - een heel kort filmpje dat ze deelde met haar volgers. Een werkelijk hilarisch moment dat de 12 miljoen mensen amuseerde die het zagen en die besloten een reactie op de gebeurtenis achter te laten.

Het begon allemaal met het initiatief van de vrouw om eerder dan verwacht haar baan op te zeggen. Op een heel normale werkdag besloot de jonge vrouw het kantoor uit te "sluipen" voordat haar dienst erop zat, maar vooral zonder iemand erover te vertellen. Collega's en werkgevers wisten namelijk van niets en ze maakte gebruik van de lunchpauze toen de aandacht van iedereen minder hoog was, om onopgemerkt weg te gaan.

Advertisement
klizthbc/Tik Tok

klizthbc/Tik Tok

Met bagage op sleeptouw bereikte ze het vliegveld net op tijd om aan boord te gaan van de vlucht die haar op haar vakantiebestemming zou brengen, jammer alleen dat er een verrassing op haar wachtte. In hetzelfde vliegtuig, vlak voor haar, zat haar baas. Een ongelukkige ontmoeting waarvoor het meisje zich “gesnapt" voelde en het ergste vreesde.

In werkelijkheid, na een uitwisseling van blikken en een sarcastisch gebaar van haar werkgever dat aangaf dat hij haar had ontdekt, deed de man niets anders dan naar haar glimlachen en het gebeurde wegwuiven. Natuurlijk is het geen al te beste situatie om je in te bevinden en misschien is het altijd beter om te waarschuwen in plaats van plotseling te vertrekken.

Wat zou jij in haar plaats tegen je baas hebben gezegd?

Advertisement