Kind ziet dakloze man buiten het restaurant: hij vraagt ​​zijn moeder hem de lunch aan te bieden

Janine image
door Janine

18 Oktober 2022

Kind ziet dakloze man buiten het restaurant: hij vraagt ​​zijn moeder hem de lunch aan te bieden
Advertisement

Elke dag sluiten mensen hun ogen voor de moeilijkheden van anderen, vaak zonder het zelf te beseffen omdat ze het te druk hebben met de steeds sneller wordende dagelijkse ritmes en de verschillende problemen die het hoofd moeten worden geboden. Gelukkig is niet iedereen zo: toen de kleine Josiah Duncan een dakloze man buiten een restaurant zag, liep hij er niet zomaar langs. De jongen uit Alabama - Verenigde Staten - heeft in plaats daarvan besloten om een ​​niveau van vriendelijkheid te tonen dat het vertrouwen in de mensheid voor iedereen zal herstellen.

via Huffpost

Zijn moeder, Ava Faulk, legde uit dat de kleine Josiah vragen begon te stellen toen ze de ongekamde man buiten het restaurant Waffle House zag. Hij zei dat hij wilde weten wat het betekende om dakloos te zijn. Waar was zijn familie? Waar sliep hij? Waar bewaarde hij zijn boodschappen?

Ava was aangenaam verrast om te zien dat haar zoon, die een goede burger wilde zijn, klaar stond om voor iemand in zijn gemeenschap te zorgen, dus legde ze de kleine jongen uit wat het betekent om dakloos te zijn en samen nodigden ze de man uit om het restaurant binnen te lopen, en boden hem een maaltijd aan. "Hij kwam binnen en ging zitten, maar niemand bediende hem. Dus stond Josiah op en vroeg hem of hij een menu nodig had, want zonder dat kun je niet bestellen. Hij nam er een en legde het op zijn tafel", vertelde de jonge moeder.

Advertisement

De man koos voor een hamburger en toen het arriveerde, vroeg de jongen of ze samen konden bidden. De man stemde ermee in en Josiah zong een zegen, die de man en het hele restaurant tot tranen toe bewoog. "God onze Vader, we danken U voor onze vele zegeningen Amen", zong het jongetje.

De moeder van Josiah zei dat het kijken naar haar zoon die dag haar een echt gevoel van voldoening gaf als ouder. "Ik weet dat ik een goede burger en een vriendelijk mens opvoed. Mijn kleine Josiah herinnerde me eraan dat wanneer zich een kans voordoet om aardig te zijn, je die altijd moet aangrijpen," merkte Ava op.

Wij zijn het hier natuurlijk mee eens, en jij?

Advertisement