Ze verbieden een meisje om naar het toilet van een bar te gaan: "ze heeft niets geconsumeerd"

Janine image
door Janine

11 April 2023

Ze verbieden een meisje om naar het toilet van een bar te gaan: "ze heeft niets geconsumeerd"
Advertisement

De situaties waarmee we elke dag worden geconfronteerd en waarmee we te maken hebben, zijn talrijk en we kunnen ze niet altijd het hoofd bieden zoals we zouden willen. Het maakt niet uit of ze groter of kleiner zijn, wat ons echter aangenaam verbaast, is de mogelijkheid om de juiste mensen op het juiste moment te ontmoeten en de smaak voor delen en altruïsme met hen te herontdekken.

Iets soortgelijks is gebeurd met de moeder in dit verhaal en haar dochtertje. We vertellen je wat meer over hoe het ging en waarom ze positief verrast waren.

via Christie Williams Myers/Facebook

We were in Athens yesterday and Avery had to go to the bathroom really, really bad. She & I ran into the closest place...

Pubblicato da Christie Williams Myers su Sabato 20 giugno 2020

Het verhaal werd gepresenteerd door Christie Williams Myers op haar Facebook-profiel. Deze moeder vertelde over een familievakantie in Athene en het moment dat haar dochter Avery naar de wc moest. Het kleine meisje kon het niet langer ophouden en ging met haar moeder een bar binnen en vroeg of ze van het toilet gebruik mocht maken.

"We gingen meteen naar de deur toen een van de obers me vertelde dat dat niet mocht: de service was exclusief gereserveerd voor betalende klanten, maar ik had op dat moment mijn portemonnee niet bij me" - schreef Christie. Toen ze hoorden van het verbod en de onmogelijkheid om iets te kopen, gingen de twee naar de uitgang en daar gebeurde er iets.

Twee jonge mannen zaten in dezelfde bar en toen ze het tafereel zagen, boden ze meteen aan iets voor het kleine meisje te kopen zodat ze naar de wc kon. Zonder aarzelen pakten ze hun portemonnee en maakten een gebaar van pure vriendelijkheid. Het komt namelijk niet vaak voor dat volslagen vreemden horen van een probleem, ook al is het minimaal, en besluiten in te grijpen. In dit geval was dat wel zo en het maakte mama Christie blij.

Advertisement
Lou Stejskal/Flickr - Not the actual photo

Lou Stejskal/Flickr - Not the actual photo

"Ik heb ze uit de grond van mijn hart bedankt" - schreef de vrouw - Zodra we uit het toilet kwamen, stopten we even en maakten een praatje met hen. Ik kwam erachter dat ze allebei in het voetbalteam UGA spelen. Voor velen is wat ze hebben gedaan misschien weinig - vervolgde ze - maar het viel me op dat ze jong waren, zonder kinderen en dat ze de urgentie toch volledig begrepen, zozeer zelfs dat ze zich beschikbaar stelden om het op te lossen. De wereld heeft dit gewoon nodig, dus dank aan Latavious & Jaylen."

Het is echt waar dat soms heel weinig genoeg is om een ​​glimlach te geven. Een knuffel, een kus, een troostend woord of, zoals in dit geval, een geschenk dat een klein probleem heeft opgelost. Stel je voor dat je nog belangrijkere dingen zou kunnen doen: ja, dan zou de wereld echt de ideale plek zijn om te leven.

Advertisement