Op 50-jarige leeftijd deelt ze een foto van zichzelf in bikini en krijgt veel kritiek: "stop ermee en accepteer je leeftijd"

Janine image
door Janine

26 Oktober 2022

Op 50-jarige leeftijd deelt ze een foto van zichzelf in bikini en krijgt veel kritiek: "stop ermee en accepteer je leeftijd"
Advertisement

Denken dat er een leeftijd is om sommige dingen te doen, om grenzen te stellen aan het verstrijken van de tijd, wordt als vanzelfsprekend beschouwd, maar niet altijd, en situaties moeten individueel worden beoordeeld, zonder overhaastig een ​​oordeel te vellen. Bijvoorbeeld: tot welke leeftijd kan een vrouw het “zich veroorloven” een bikini te dragen als ze naar het strand of het zwembad gaat? Velen zijn ervan overtuigd dat ze dat rustig kan doen, dat ze mag dragen wat ze wil, anderen daarentegen vinden het verkeerd om dit soort badkleding te dragen zodra een bepaalde leeftijd is bereikt.

Helaas weet de hoofdpersoon van dit verhaal er alles van. Een 50-jarige die op sociale media werd aangevallen omdat ze een foto van zichzelf in bikini had geplaatst. We vertellen je wat meer over hoe het ging.

via Nueva Mujer

Advertisement
Pubblicato da Thalia su Domenica 31 luglio 2022

Thalìa is een Mexicaanse zangeres en actrice die heel beroemd werd bij het grote publiek omdat ze op 23-jarige leeftijd het geliefde personage Miramar vertolkte in een bekende televisieserie. De vrouw, die haar carrière in de loop der jaren heeft zien groeien, net als haar fans, ging door een nare tijd na de publicatie van een video en een foto van zichzelf.

In de eerste, zich bewust van het succes van haar personage, geniet de actrice van zingen en dansen in een spijkerbroek en een zwarte top, terwijl ze op de foto zichzelf in bikini laat zien. Iets wat voor ophef heeft gezorgd bij gebruikers.

Advertisement

“Summer loving had me a blast Summer loving happened so fast I met a girl crazy for me Met a boy cute as can be Summer days drifting away To, oh, oh, the summer nights”. ¿Qué canción es? Adivina ;-)

Pubblicato da Thalia su Venerdì 22 luglio 2022

De opmerkingen richting de vrouw waren niet bepaald aardig en velen adviseerden haar om haar leeftijd te accepteren, te stoppen met doen alsof ze jong is. "Je bent 50, die kleren zijn niet geschikt voor jou"; "Waarom weiger je oud te worden?"; "Je bent te oud om dat soort badkleding te dragen" - dit zijn slechts drie van de vele soortgelijke opmerkingen waarmee ze te maken heeft gehad.

Aan de andere kant zijn er echter mensen geweest die haar kant hebben gekozen en haar schoonheid, lichaamsbouw en levendigheid hebben geprezen, met het argument dat degenen die zich op een bepaalde manier hebben uitgedrukt niets anders hebben gedaan dan hun afgunst op een persoon afreageren die op 50-jarige leeftijd niets te benijden heeft ten opzichte van jongeren.

Pubblicato da Thalia su Lunedì 3 ottobre 2022

Immers, wie zegt dat het goed of fout is om te dansen of een bikini te dragen als je meer dan een halve eeuw oud bent?

Advertisement