Ze gaat naar het ziekenhuis vanwege hevige buikpijn: een paar minuten later bevalt ze

Janine image
door Janine

18 Oktober 2022

Ze gaat naar het ziekenhuis vanwege hevige buikpijn: een paar minuten later bevalt ze
Advertisement

We weten allemaal hoe zwangerschappen meestal verlopen. Je hebt de eerste symptomen, je doet wat medisch onderzoek en dan het goede nieuws, het begin van 9 maanden wachten voordat je een van de grootste geneugten van het leven kent. Dit is meestal het geval, maar er zijn ook moeders die niet weten dat ze in verwachting zijn totdat de weeën komen en ze beseffen dat er iets mis is.

Het lijkt absurd, dat is waar, en toch bestaan ​​er soortgelijke gevallen, hoewel er maar weinig zijn, en de jonge vrouw waarover we je willen vertellen, is hiervan het bewijs. Laten we eens kijken hoe het ging.

via The Sun

Advertisement

De moeder in kwestie is een jonge studente uit Indiana, Kayla Nicole Simpson, die niet zozeer voor opschudding zorgde door de geboorte van haar dochtertje op sociale media aan te kondigen, maar vanwege het feit dat ze er totaal niet van op de hoogte was. Precies. De vrouw wist namelijk niet dat ze zwanger was, zoals ze via haar web-accounts verklaarde. Niet alleen wist ze het niet, maar in de maanden van de zwangerschap had ze niets gemerkt. Hoe is het mogelijk? Laten we het uitzoeken.

Advertisement

Dit type zwangerschap wordt cryptisch of vaker onzichtbaar genoemd, en het is heel bijzonder omdat de aanstaande moeder geen enkel signaal heeft dat haar lichaam aan het veranderen is, dus er zal geen misselijkheid, vermoeidheid en gebrek aan menstruatie zijn die typisch is voor een zwangerschap. Voor Kayla was het precies zo. Het meisje vertelde dat ze kort voor de bevalling zonder haar medeweten zeer hevige pijn in de buik voelde, dus nam ze contact op met haar moeder.

"Ik belde mijn moeder omdat ik me vreselijk voelde - zei ze - ik begreep niet helemaal wat het was en ik dacht aan een aanval van blindedarmontsteking, daarom ging ik naar het ziekenhuis. Na wat controles vertelden de artsen me dat ik op het punt stond te bevallen en na 15 minuten had ik mijn kleine Madi in mijn armen. Ik hou heel veel van haar”.

Op zijn zachtst gezegd een onverwachte verrassing die Kayla niet gelukkiger kon maken. Ondanks de eigenaardigheid en de zeer snelle geboorte van de baby, waren er geen gevolgen voor haar en samen met de nieuwe moeder verkeert ze in perfecte gezondheid.

Het is niet gemakkelijk en gebruikelijk om te ontdekken dat het leven op het punt staat volledig en op elk moment te veranderen - dergelijke gevallen komen tenslotte eens op de 2500 keer voor - maar kinderen zijn een van de mooiste dingen die er zijn en Kayla heeft haar lieve Madi weten te verwelkomen met de glimlach die ze verdiende.

Heb je weleens gehoord van deze "onzichtbare" zwangerschappen?

Advertisement