Ze koopt per ongeluk een bank van $100.000 dollar en huilt live: "Hebben jullie geld om me te lenen?"

Janine image
door Janine

15 Oktober 2022

Ze koopt per ongeluk een bank van $100.000 dollar en huilt live: "Hebben jullie geld om me te lenen?"
Advertisement

Met online aankopen moet je altijd opletten - tegenwoordig zou iedereen dit moeten weten en gepast gedrag moeten implementeren om je veiligheid te waarborgen. Helaas kan het echter gebeuren dat je om de een of andere reden fouten maakt of afgeleid raakt, met op zijn zachtst gezegd rampzalige gevolgen. De hoofdpersoon van dit verhaal weet het maar al te goed, een influencer die gewend is aan de wereld van internet en desondanks toch is opgelicht. De jonge vrouw heeft in feite "per ongeluk" een zeer dure bank gekocht... zelfs te duur voor haar financiën! Wat te zeggen... ze vatte het niet goed op.

via TikTok / quenblackwell

Advertisement
TikTok / quenblackwell

TikTok / quenblackwell

Een onnadenkendheid of een beetje afleiding kan ernstige gevolgen hebben in de bonte wereld van internet, dus je moet goed letten op de sites die je bezoekt en de aankopen die je doet. Quenlin Blackwell, een 21-jarige influencer, plaatste een video op haar TikTok-profiel waarin ze zichzelf in tranen laat zien aan haar volgers. De reden? De jonge vrouw zegt dat ze per ongeluk een bank van $100.000 dollar heeft gekocht. Tussen het snikken en de tranen door onthulde de 21-jarige dat ze haar kaartgegevens had ingevoerd in een online aanbieding voor een bank: "Ik heb net een bod gedaan op een bank, maar ik maakte een grapje. Ik maakte een grapje, maar ik heb mijn kaartgegevens ingevoerd en het is van mijn rekening afgeschreven. Toen ik dat zag, moest ik de auto aan de kant zetten". Het meisje zit namelijk in haar auto, wanhopig door de gevolgen van haar oppervlakkige en zorgeloze houding.

Advertisement
TikTok / quenblackwell

TikTok / quenblackwell

Wanhopig smeekte Quenlin dat enkele van haar followers haar wat geld konden geven: "Als je een miljoen dollar hebt, kun je het dan alsjeblieft aan mij doneren? Als je een miljoen dollar hebt, mag ik het dan alsjeblieft lenen?”, huilt ze in haar auto. Hoe erg je ook medelijden met haar kan hebben, er zijn enkele van haar followers die helemaal niet overtuigd zijn van haar prestaties en denken dat ze alleen maar handelt om donaties te krijgen. Anderen hebben haar simpelweg geschreven "Verkoop de bank gewoon en alles komt goed". De meesten van hen bleven haar echter dezelfde vraag stellen, oftewel, waarom zou ze haar creditcardgegevens “als grap” hebben ingevoerd. Anderen hebben haar gevraagd om de dure bank te laten zien, maar dat heeft ze nog niet gedaan. Zal Quenlin deze grote fout kunnen herstellen? We hopen het voor haar, maar in de tussentijd willen we je waarschuwen: vul nooit je creditcardgegevens in als je niet zeker weet of je een aankoop wilt doen en vooral als je niet zeker bent van de betrouwbaarheid van de site. Deze jonge vrouw zal nu de gevolgen moeten betalen...

Advertisement