Ze pakt de gsm van haar 15-jarige zoon af: hij reageert zich af door het huis te vernielen (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

19 Oktober 2022

Ze pakt de gsm van haar 15-jarige zoon af: hij reageert zich af door het huis te vernielen (+ VIDEO)
Advertisement

De opvoeding van kinderen is van primair belang en verloopt via twee hoofdkanalen: het gezin en de school. Maar al te vaak is het harde werk van een moeder of een docent niet voldoende om het moeilijkste gedrag van sommige kinderen en jongeren te corrigeren. Daarom kun je in ernstige problemen komen als je de situatie niet aankunt. De moeder, hoofdpersoon van dit vreemde verhaal, weet er alles van: haar 15-jarige zoon heeft zijn opgekropte woede thuis afgereageerd en alles kapot gemaakt. De belangrijkste reden voor zijn woede zou te maken hebben gehad met zijn mobiele telefoon. Zijn moeder had het als straf van hem afgepakt, maar de jongen accepteerde deze situatie niet.

via Twitter / _sjae

Advertisement
Twitter / _sjae

Twitter / _sjae

Shania is de moeder van een problematische jongen die zijn woede over zijn arrestatie niet kon bedwingen. Zoals zoveel ouders had Shania zijn telefoon afgepakt vanwege zijn verkeerde gedrag, om hem een ​​lesje te leren of hem in ieder geval duidelijk te maken dat ieders acties en gedrag gevolgen hebben. De jongen reageerde echter niet goed op de periode waarop hij zonder mobiele telefoon was en reageerde het af op de meubels in huis. Shania plaatste een video waarin ze de erbarmelijke staat vastlegde waarin haar zoon de kamers van het huis heeft toegetakeld. Het is duidelijk dat de vrouw de scène in tranen heeft gefilmd.

Advertisement
Twitter / _sjae

Twitter / _sjae

Gebruikers waren geschokt door de scène die het resultaat leek te zijn van een milieuramp en niet van de woede van een kind. Velen dachten namelijk dat Shania's zoon pas 12 jaar oud was en niemand kon uitleggen welke mysterieuze kracht een jongen van die leeftijd had gebruikt om het huis te vernietigen. Maar vooral, hoe kon het dat Shania haar twaalfjarige zoon niet aankon? In feite legde de moeder in een andere video uit dat haar zoon 15 is en niet 12, hij is 1,82 meter lang en weegt 93 kilogram, en daarom kan ze fysiek zeker niet met hem concurreren.

In de video, gepost op Twitter, zie je de badkamer in duizend stukjes, inclusief het sanitair, de omgevallen televisie en de kapotte meubels. Shania is erg overstuur en huilt bij de gedachte dat het huis gerepareerd moet worden. Gelukkig is de vrouw een inzamelingsactie gestart om een ​​beetje hulp te vragen om de schade van haar zoon te herstellen en tot nu toe lijkt ze meer dan 30.000 dollar te hebben opgehaald. Wat zeker is, is dat het niet normaal is dat een tiener op deze manier reageert als het hem verboden is zijn mobiele telefoon te gebruiken en dit toont aan hoe belangrijk, maar soms niet voldoende, de opvoeding van de ouders is. Soms, zoals misschien in dit geval, heb je de hulp nodig van een deskundige, een professional die de situatie beter kan begrijpen en beheren.

Hoe reageren jouw kinderen of kleinkinderen als hun smartphone in beslag wordt genomen? Schrijf het ons in de reacties!

Advertisement