Ze onthult aan haar 3-jarige dochter dat ze is geadopteerd omdat niemand haar wilde: "Ik wil je mama!"

Janine image
door Janine

19 Oktober 2022

Ze onthult aan haar 3-jarige dochter dat ze is geadopteerd omdat niemand haar wilde: "Ik wil je mama!"
Advertisement

Kinderen weten ons altijd te verrassen en te ontroeren met hun puurheid en eenvoud. Ze hebben geen mentale bovenbouw en voelen aan wat echt belangrijk is. Dit werd aangetoond door de zeer ontroerende reactie van een kind, nadat het ontdekte dat haar moeder was geadopteerd. Hoewel adoptie en de betekenis ervan misschien geen concept was waar dit 3-jarige meisje zich volledig van bewust was, was de essentiële uitleg van haar moeder voldoende om het juiste te begrijpen.

via Instagram / emily.fauver

Advertisement
Instagram /emily.fauver

Instagram /emily.fauver

Emily Fauver is een moeder en influencer die besloot een heel schattige en ontroerende scène tussen haar en haar 3-jarige dochter Ella te publiceren. De video lijkt te zijn genomen van een van de beveiligingscamera's die in het huis zijn geplaatst en toont Emily en Ella terwijl ze in de keuken een gesprek hebben. Emily eet een banaan en haar dochter vraagt ​​haar simpelweg "wie is je moeder?"; de vrouw antwoordt "Mimi", maar het kind wil meer weten: "Waarom is Mimi je moeder?". Op dit punt legt de vrouw haar dochter uit dat ze is geadopteerd en na nog een "waarom?" van haar dochter antwoordt ze: "Omdat mijn moeder me niet wilde, kwam er een nieuwe moeder en nam me mee."

Het meisje was diep geschokt dat iemand haar moeder "niet wilde" en na een korte pauze zei ze: "Aww, ik wil je, echt, ik zal je mama zijn." Emily is zichtbaar ontroerd door die reactie en lijkt bijna te huilen van emotie: "Geef me een knuffel. Dat is zo lief. Dat is precies waarom ik je heb gekregen", zegt ze tegen haar dochter.

Advertisement
Instagram /emily.fauver

Instagram /emily.fauver

De video is zo ontroerend dat hij meer dan anderhalf miljoen gebruikers heeft aangetrokken; Emily schreef duidelijk in het bijschrift van de video: "Je bent gewaarschuwd... neem wat tissues of de hele doos. Dit kleine meisje heeft geen idee hoeveel ze mijn innerlijke kind heeft genezen terwijl ze nog maar drie jaar oud is. God wist dat mijn hart je nodig had”. Een gebruiker merkte op: "Mijn hart zou graag willen adopteren en jouw verhaal zorgt ervoor dat dat verlangen in mij groeit."

Een andere gebruiker wilde zijn persoonlijke verhaal delen, vergelijkbaar met dat van Emily: "Ik ben ook geadopteerd en toen mijn zoon me vroeg wat adoptie was op ongeveer dezelfde leeftijd als je dochter, had hij zoveel sympathie voor me... en gaf me alle liefde die ik ooit nodig had van mijn biologische ouders. Het is speciaal dat je het met ons deelde."

Advertisement