Ze beledigen haar omdat ze dik is, terwijl ze in de rij staat bij de banketbakkerij: ze koopt alle gebakjes en laat niets voor de anderen over

Janine image
door Janine

26 Oktober 2022

Ze beledigen haar omdat ze dik is, terwijl ze in de rij staat bij de banketbakkerij: ze koopt alle gebakjes en laat niets voor de anderen over
Advertisement

Wat is het uiteindelijke doel van onbeschoft zijn? Je naaste beledigen? Wij zien het nog steeds als nutteloos, maar sommige mensen lijken niet anders te kunnen dan vreselijk grof te zijn tegen iedereen die binnen hun bereik komt. Mensen krijgen kritiek op alles, van kleding tot haar, tot de toon van hun stem, maar vooral voor hun fysieke verschijning. Tegenwoordig is het nog steeds de lichaamsbouw, vooral van vrouwen, om in het middelpunt van de belangstelling te staan ​​en tot in de kleinste details te worden bekritiseerd. Te dik, te dun, te gespierd... niets lijkt goed te zijn. De hoofdpersoon van dit verhaal was het slachtoffer van een werkelijk onaangename opmerking tegen haar, maar ze was in staat om de kwestie ter plaatse onder ogen te zien en wraak te nemen op een geweldige manier.

via Facebook / Vega Blossom

Advertisement

Vega Blossom was 19 ten tijde van de vreselijke belediging en was bij Designer Desserts, een banketbakkerij in haar stad, om wat gebak te kopen. Die middag hield de winkel een uitverkoop en stond Vega, net als iedereen, geduldig in de rij te wachten op haar beurt. De vrouw voor haar leek er een eeuwigheid over te doen om de aankoop van een taart af te ronden en er ontstond al enige spanning in de rij. Een vrouw achter haar was in feite al aan het klagen met haar vriendinnen. Vega was van plan om 6 cupcakes te kopen en verder niets, maar toen ze aan de beurt was, hoorde ze de nare opmerking van de vrouw wier geduld op was, achter haar: "Eindelijk, laten we hopen dat deze dikke vrouw niet alle cupcakes koopt!”.

Op dat moment bracht Vega haar wraakzuchtige plan in praktijk: hoewel ze slechts van plan was om 6 muffins te nemen, besloot ze op dat moment om ze allemaal te kopen, gewoon om het meisje in de rij achter haar dwars te zitten.

Advertisement

De jonge vrouw herinnerde zich hoe die nare opmerking haar op dat moment en daarna deed voelen: "Het kwetste mijn gevoelens echt. Hoe kunnen deze volwassen vrouwen zo gemeen zijn tegen iemand die ze nog nooit hebben ontmoet en nooit hebben gesproken?". Vega gaf uiteindelijk $54 uit aan cupcakes, maar kreeg haar kleine wraak; toen ze de winkel uitliep met de doos vol gebak vroeg ze de vrouw en haar vriendin om de deur voor haar open te doen. De anekdote, gepost door Vega op haar Facebook-profiel voor haar vrienden en familie, ging viraal en zelfs de banketbakkerij heeft zich publiekelijk gedistantieerd van onbeschofte klanten: "Designer Desserts in Valparaiso zegt NEE tegen pesten en tolereert dit gedrag niet” zo is te lezen op hun Facebook-pagina. Alsof dat nog niet genoeg was, stuurde de banketbakkerij vervolgens twee dagen op rij nieuwe cupcakes naar de jonge Vega. Helaas stonden er ook enkele negatieve opmerkingen onder de post van de jonge vrouw, die echter geen twijfel had over haar antwoord:

"Je bent een volwassen man die tijd heeft verspild aan het zoeken naar mij, het vinden van mijn Facebook en het sturen van een bericht... met welke bedoeling? Om mijn gevoelens te kwetsen? Ik kan altijd afvallen, maar jij blijft altijd een slecht mens", schreef Vega. Goed gezegd!

Advertisement