Het varkentje denkt dat ze een hond is en sluit een innige vriendschap met deze gigantische mastiff - BekijkDezeVideo.nl
x
Door gebruik te maken van deze site, stemt u in met de manier waarop wij cookies gebruiken om uw ervaring te verbeteren. Meer weten Ok
x
Het varkentje denkt dat ze een hond…
Deze test laat zien dat mannen liever slimmere vrouwen hebben, maar in hun aanwezigheid hebben ze de neiging om Een vereniging zonder winstoogmerk koopt een hotel en transformeert de kamers in 139 mini-appartementen voor daklozen

Het varkentje denkt dat ze een hond is en sluit een innige vriendschap met deze gigantische mastiff

Door Janine
5.527
Advertisement

Een hond die bevriend raakt met een andere hond lijkt niet zo’n sensationeel nieuws, toch? Het is normaal dat twee, zij het verschillende honden, vrienden worden, misschien omdat ze altijd op hetzelfde moment worden uitgelaten. Maar wat vind je van een hond die de beste vriend van een varken wordt? Dat zie je niet elke dag! En toch is dit wat er gebeurde met George, een mastiff van 60 kg en Debbie, een heel lief roze varkentje. Vanaf het eerste moment ontstond er een speciale vriendschap tussen de twee.

George is altijd gewend geweest om met andere honden te spelen en heeft hier nooit problemen mee gehad. Op een dag bracht haar familie een heel mooi roze varken, Debbie, mee naar huis, en vanaf dat moment begon George haar overal te volgen. Het varkentje leek ook op dezelfde manier gefascineerd te zijn door de gigantische hond.

Hoewel Debbie in eerste instantie doodsbang was, duurde het slechts 20 minuten om zich welkom en veilig te voelen zodra ze George ontmoette.

In hun relatie lijkt het er bijna op dat George Debbie als een dier beschouwt dat tot zijn eigen soort behoort. Voor hem was het kleine varkentje gewoon een puppy toen ze voor het eerst voet in huis zette - de enorme mastiff had er geen problemen mee om voor haar te zorgen!

Het bijzondere stel brengt elke dag naast elkaar door, spelend en plezier makend; Debbie gedraagt zich steeds meer als een hond. Ze is erg levendig en George is de ideale speelkameraad voor haar!

Advertisement

De familie van George en Debbie twijfelde er niet aan dat de twee goed met elkaar zouden kunnen opschieten: "George is ongeveer 60 kg pure liefde: hij is een lieve reus!". Het stel lijkt ook veel gewoontes te delen - ze houden van slapen, eten, rennen en elkaar knuffelen.

Hoewel Debbie inmiddels volwassen is, slaagt ze er nog steeds in om zich voor te doen als een hond en zich als zodanig te gedragen. Lindsay, de eigenaresse van de dieren, heeft verzekerd dat het niet uitmaakt hoe groot het varken zal worden: "Debbie is hier om te blijven, met George".

Advertisement

Laat een opmerking achter!

Advertisement
Advertisement
x

Log alsjeblieft in om een video te uploaden

Registreer je met Facebook in twee eenvoudige stappen!
(We gebruiken Facebook enkel om de registratie te versnellen we plaatsen NIKS op jouw tijdslijn)

Login met Facebook

Vond je de video leuk?

Klik op "vind ik leuk" om op de hoogste te blijven en niet de beste video's te missen.

×

Ik ben al fan, bedankt