"Ze bekritiseerden me omdat ik zwanger ben en ik een bikini “durfde” te dragen"

Janine image
door Janine

15 November 2022

"Ze bekritiseerden me omdat ik zwanger ben en ik een bikini “durfde” te dragen"
Advertisement

In de wereld zijn er mensen die altijd hun zegje willen doen en, zelfs als het hen niet wordt gevraagd, altijd advies en meningen geven. Vaak zijn deze echter heel scherp en laten degenen die ze ontvangen met stomheid geslagen achter. Een situatie waarin de moeder waar we je over willen vertellen zich bevond.

Gelukkig wist ze, in tegenstelling tot vele anderen, hen de mond te snoeren en liet ze zich niet intimideren door wat haar werd verteld.

via tara2xtwins/Tik Tok

Advertisement
tara2xtwins/Tik Tok

tara2xtwins/Tik Tok

Tara is een alleenstaande moeder die haar ervaring op internet wilde delen. De vrouw had tijdens de periode dat ze in verwachting was te maken met veel mensen die haar bekritiseerden omdat ze haar babybuik had "getoond". Je zou verwachten dat Tara wie weet wat had gedaan, in plaats daarvan droeg ze gewoon een bikini die haar buik onbedekt liet.

Een heel normale zaak en dat veel vrouwen besluiten te doen: wie zegt er dat een zwangere vrouw alleen badpakken mag dragen en haar buik moet "verbergen"? Niemand, en dat is precies wat deze moeder wilde communiceren via een heel korte clip die op haar TikTok-profiel werd gepubliceerd. Een antwoord op al diegenen die het recht denken te hebben om anderen te bekritiseren, alleen maar omdat ze anders denken.

Advertisement
tara2xtwins/Tik Tok

tara2xtwins/Tik Tok

Veel van de gebruikers die het bericht hebben gezien en haar verklaring hebben gelezen, hebben de kant van Tara gekozen. Ondersteuning en vriendelijkheid is wat uit de opmerkingen kwam. "Toen ik zwanger was, voelde ik me comfortabel in het dragen van een bikini" - antwoordt een gebruiker en nogmaals: "Je straalt"; "Toen ik mijn eerste kind verwachtte, vertelde een vrouw op het strand me dat ik geen bikini moest dragen omdat mijn buik te groot was."

Kortom, getuigenissen, delen en steun hebben de boodschap van de vrouw alleen maar versterkt. Als je een goed advies hebt om te delen, laat het dan weten, maar als kritiek de enige manier is om jezelf te uiten, dan is het misschien beter om te zwijgen. En op de een of andere manier bedoelden Tara en de gebruikers die een bericht achterlieten precies dat.

Wat is jouw mening?

Advertisement