Hij voelt zich verdrietig op de verjaardag van zijn moeder omdat ze er niet meer is: vrienden organiseren een verrassing voor hem

Janine

15 November 2022

Hij voelt zich verdrietig op de verjaardag van zijn moeder omdat ze er niet meer is: vrienden organiseren een verrassing voor hem
Advertisement

Er wordt vaak gezegd: "Wie een vriend vindt, vindt een schat" - een uitdrukking die in de werkelijkheid niet altijd gemakkelijk te vinden is. Ieder van ons ontmoet veel mensen in het leven met wie we graag een vrolijke avond doorbrengen en ons ontspannen en zorgeloos voelen, maar hoevelen van hen zijn echte vrienden? Het is in feite niet gemakkelijk om soortgelijke relaties te definiëren, en vriendschap, die diepe, unieke en grenzeloze, die zie je niet vaak, maar als die er is, is het moeilijk om het los te laten.

De man over wie we je willen vertellen, weet er alles van. Een jonge man die, omringd door de liefde van zijn meest vertrouwde vrienden, erin slaagde een zeer trieste dag met een glimlach te overwinnen. We vertellen je over de verrassing.via lalo.almenar/Tik Tok

Advertisement

lalo.almenar/Tik Tok

Lalo Almenar heeft besloten een video te delen op zijn TikTok-profiel waarin hij de ontroerende beelden van een vriend van hem in tranen laat zien op de verjaardag van zijn moeder. De vriend in kwestie heet Edu en hij heeft zijn moeder verloren. Een zeer droevige gebeurtenis die hem diep ontroerde. Gelukkig weten vrienden zelfs op momenten van wanhoop wat ze moeten doen en hebben ze een manier gevonden om dicht bij hem te zijn.

"Edu's moeder is overleden en op haar verjaardag - zei Lalo - deed hij niets anders dan haar herinneren, praten over de mooie tijden die hij met haar doorbracht en hij had graag een taart ter ere van haar aangesneden". En zo nam de vriendengroep een beslissing: ze zouden een taart vinden die geschikt was voor de gelegenheid en ze zouden de droom van hun vriend waarmaken.

lalo.almenar/Tik Tok

In de video die het web ontroerde, zien we de jonge man op straat die, aangetrokken door zijn vrienden, stopt en luistert naar wat ze zeggen zonder aanvankelijk goed te begrijpen. Maar wanneer hij beseft wat er gebeurt en de taart ziet compleet met een brandende kaars, barst Edu in tranen uit, ontroerd door het geweldige gebaar dat hij heeft ontvangen. Zijn vrienden hadden zijn wens in vervulling laten gaan en ze hadden zich niet beperkt tot het kopen van een taart, maar ze hadden ook met zijn allen "Happy Birthday" gezongen voor de moeder van de jongen.

Een verrassing die Edu zeker opvrolijkte. Natuurlijk kan niemand hem zijn moeder teruggeven, maar wetende dat je speciale mensen aan je zijde hebt die vooral in tijden van nood dicht bij je staan, is een manier om je niet alleen te voelen en ondanks alles met vreugde naar het leven te kijken.

Een prachtig gebaar dat de gebruikers emotioneerde, die lieve woorden uitspraken tegenover de jongen en zich bij het koor van wensen voor zijn moeder voegde.

Advertisement