Ze onthult onbedoeld aan haar toekomstige schoonzus dat haar broer al 4 kinderen heeft: hij wordt woedend

Janine image
door Janine

17 Mei 2022

Ze onthult onbedoeld aan haar toekomstige schoonzus dat haar broer al 4 kinderen heeft: hij wordt woedend
Advertisement

Wanneer je besluit een relatie met iemand aan te gaan, is het altijd aan te raden om uit te gaan van oprechtheid. Als dit ontbreekt, is het in feite moeilijk voor een relatie om vooruitgang te boeken en goede vruchten af ​​​​te werpen, vooral als het doel van twee mensen is om te trouwen en een gezin te stichten. Als een van de twee partners niet 100% oprecht is en een vriend, familielid of ander hiervan op de hoogte is, hoe moeten ze zich dan tegenover de andere helft gedragen? Moeten ze met diegene praten of het gewoon laten gaan en net doen alsof er niets aan de hand is? Om misverstanden en onaangename situaties te voorkomen, moeten we misschien voor de tweede keuze kiezen en het paar alle tijd geven die nodig is om elkaar te leren kennen.

Jammer dat er soms toevalligheden en situaties voorkomen waarin, onvrijwillig, details van iemands verleden aan het licht komen, zoals gebeurde in het verhaal dat we je gaan vertellen. De hoofdpersoon van het verhaal is een jonge vrouw die, onbewust, aan haar toekomstige schoonzus een aspect van het leven van haar broer onthulde waarvan zij niet op de hoogte was en dat hun relatie blijkbaar ernstig in gevaar heeft gebracht.

via Reddit

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

In een post op Reddit vertelt deze vrouw over haar broer, een man van 28. "Ik heb hem altijd relaties zien hebben met verschillende vrouwen, zelfs meer dan één tegelijk, maar ik heb er nooit iets van gezegd. - zegt de auteur van de post. - Het is zijn leven en het is juist dat hij het leeft zoals hij dat wil, dus ik heb me er nooit mee bemoeid maar altijd aan mezelf gedacht. In al die jaren heeft mijn broer 4 kinderen gekregen waar hij niet vaak voor zorgt. - schrijft de zus - Alleen naar de oudste stuurt hij altijd de alimentatie, terwijl de anderen nauwelijks worden overwogen. Hij noemt ze "ongelukjes" en raakt vreselijk geïrriteerd als een van hun moeders hem belt over een probleem".

Ongeveer drie jaar voor dit bericht kwam er nog een vrouw in het leven van de man. Knap, aardig en makkelijk in de omgang, kon deze vrouw het meteen goed vinden met haar partner en ook met zijn zus. "Ik had niet verwacht dat hun relatie zo lang zou duren, - merkte de auteur op - maar ik ben er blij mee, ze is een geweldige vrouw".

Onze hoofdpersoon en haar broer hadden altijd een appartement gedeeld, maar de dingen waren veranderd sinds deze nieuwe partner arriveerde. Omdat het allemaal over rozen leek te gaan, zocht de zus een andere plek om te wonen en liet het huis aan het paar achter.

Advertisement
Pxhere - Not the actual photo

Pxhere - Not the actual photo

"Zodra ik vertrok, richtte mijn broer het appartement in en deed het huwelijksaanzoek aan zijn vriendin. Ik was opgetogen. - schreef zijn zus - Jammer dat er een paar weken later iets gebeurde dat hun relatie verbrak. Toen we over de bruiloft, de toekomst en het project om veel kinderen te krijgen spraken, vertelde mijn schoonzus me dat ze niet kon wachten om van mijn broer een vader te maken. Ze was ervan overtuigd dat hij fantastisch zou zijn en helaas kwam het spontaan bij mij op om te antwoorden dat hij met zijn andere 4 kinderen helemaal geen perfecte vader was geweest. Ze wist niet eens van het bestaan van mijn neefjes en nichtjes af”.

De vrouw die met haar broer naar het altaar zou gaan, wist niet dat hij al vader was en dit bracht hun hele relatie in een ernstige crisis. De broer was woedend en gaf zijn zus de schuld van wat er in de dagen daarna gebeurde. De familie van de twee keerde zich ook tegen haar en vertelde haar dat ze door niet te zwijgen iets belangrijks in gevaar had gebracht.

De vraag is: had ze echt ongelijk om onbedoeld iets zo belangrijks te onthullen of was het haar broer die dit verzweeg? Wat vind jij?

Advertisement