"Mijn vriendin gaat om de 2 weken douchen: ik slaap op de bank omdat ik niet tegen haar geur kan"

Janine image
door Janine

30 Oktober 2022

"Mijn vriendin gaat om de 2 weken douchen: ik slaap op de bank omdat ik niet tegen haar geur kan"
Advertisement

Een stabiele en duurzame relatie hebben is niet eenvoudig en elke partner moet zijn uiterste best doen om de juiste balans te vinden en de ander te respecteren. Relaties zijn in feite niet alleen gebaseerd op liefde, maar volgen ook vele andere maatstaven en het zou het beste zijn om nooit te ver te gaan om problemen te vermijden. Problemen kunnen nog groter worden als je besluit te trouwen of samen te gaan wonen. Het is op deze momenten dat de relatie kleine of grote schokken ondergaat waar je al dan niet klaar voor bent.

Wanneer je besluit hetzelfde dak te delen, ontdek je in feite onbekende kanten van de ander en gewoonten die misschien niet volledig worden begrepen en gewaardeerd. Dat overkwam de hoofdpersoon van dit verhaal.

via The Sun

Advertisement
Pexels - Not the actual photo

Pexels - Not the actual photo

In een bericht op internet zei de man dat hij besloot een huis te delen met zijn vriendin. Na een relatie van drie jaar besloot het stel een belangrijke stap te zetten. Jammer dat er problemen zijn ontstaan. Nadat ze gingen samenwonen ontdekte de man een gewoonte van zijn vriendin waar hij niet blij van werd.

"Ik hou van haar - begon hij in zijn verhaal - maar ik ontdekte dat ze zich heel weinig wast, hooguit eens in de twee weken en dat stoort me. In de drie jaar van onze relatie heb ik nooit onaangename geuren geroken of het gevoel gehad dat ze zich niet douchte. Toen we gingen samenwonen begon ik haar routine op te merken - vervolgde de auteur van de post - maar ik gaf er niet te veel gewicht aan. Maar na een tijdje kon ik het niet meer verdragen".

Een verandering die ervoor zorgde dat hij ervoor koos om op de bank te slapen in plaats van in bed met haar, om de nare geur maar niet te ruiken. Na verloop van tijd probeerde hij er ook met haar over te praten, maar het meisje stond hem niet toe om het volledig uit te leggen, door te stellen dat alleen zij kon beslissen hoe vaak ze zich moest wassen.

Advertisement
Rawpixel - Not the actual photo

Rawpixel - Not the actual photo

De kwestie zorgde natuurlijk voor spanningen bij het paar, en daarom besloot hij om advies op internet te vragen. Naast de verbazing over het feit dat vrouwen zich zo weinig wassen, zorgden gebruikers die een opmerking achterlieten ervoor om enkele suggesties te geven, waardoor hij werd aangemoedigd om een ​​effectievere communicatie en een compromis te vinden. “Ze zou haar haar minder kunnen wassen en haar lichaam meer" - merkte een persoon op.

Welk advies zou jij geven en wat zou jij in zijn plaats doen?

Advertisement