54-jarige ziet er veel jonger uit en ze verwarren hem met de vriend van zijn stiefdochter: "soms is het gênant"

Janine image
door Janine

25 November 2022

54-jarige ziet er veel jonger uit en ze verwarren hem met de vriend van zijn stiefdochter: "soms is het gênant"
Advertisement

Als je eenmaal een bepaalde leeftijd hebt bereikt, heb je te maken met de mogelijkheid dat het lichaam tekenen van het verstrijken van de tijd begint te vertonen, je begint bijvoorbeeld wat meer rimpels op te merken. Om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt, moet je zorgen dat je in vorm blijft met veel inzet en doorzettingsvermogen, om zo tegen het verstrijken van de jaren te "vechten". Er zijn er die gemakkelijk slagen in hun opzet en er zijn er die juist wat meer moeite moeten doen, maar trouw blijven aan hun doel.

De resultaten kunnen in sommige gevallen verbluffend zijn en de hoofdpersoon van dit verhaal weet er alles van. Een man en een vader die het elixer van schoonheid lijkt te hebben gevonden en zich in perfecte vorm laat zien op sociale media. Laten we hem samen leren kennen.

via Mirror

Advertisement

Edson Brando is een influencer uit Groningen, en is 54 jaar oud. De man is erg beroemd geworden op internet, niet alleen vanwege de inhoud die hij constant maakt en deelt, maar vooral vanwege zijn uiterlijk. In feite is het voldoende om naar hem te kijken om verbaasd te zijn en om te zien dat hij er vele jaren jonger uitziet dan hij werkelijk is.

Veel van de mensen die hem ontmoeten of die hem kennen via sociale media zijn ervan overtuigd dat hij zeker 20 jaar jonger is dan zijn 54 jaren, maar dat is niet het geval. Het geheim van het hebben van zo'n uiterlijk heeft, volgens wat hij zei, te maken met zijn positiviteit, fysieke activiteit, gecontroleerde voeding en niet roken. Stuk voor stuk dingen die samen voor een beslist uitstekend resultaat zorgen.

Advertisement

Dit heeft echter niet alleen positieve aspecten, maar ook enkele negatieve en soms zelfs gênante. Edson zei namelijk dat hij bij sommige gelegenheden wordt aangezien voor de vriend van zijn stiefdochter en dat dit voor wat ongemak zorgt. “Ook tijdens familiebijeenkomsten - bekende hij - vragen mensen aan mijn vader of ik de jongste zoon ben, terwijl ik in plaats daarvan de oudste ben en de anderen enkele jaren jonger zijn dan ik".

Zelfs op het vliegveld had hij wat problemen: "Tijdens een reis werd ik gecontroleerd omdat ze niet geloofden dat ik een bepaalde leeftijd had - zei hij - pas toen ze mijn paspoort zagen en beseften dat het echt was, geloofden ze het en vroegen hoe ik zo in vorm wist te blijven.

Blijkbaar is het allemaal te danken aan grote inspanning en wilskracht. Hij onderging immers nooit een operatie of andere bijzondere behandelingen. Hij let gewoon goed op en zorgt voor zichzelf, en staat ook altijd met een glimlach op zijn gezicht in het leven en doet aan meditatie.

Wat vind je van zijn aspect?

Advertisement