De arbeider gaat barbecuen op de binnenplaats van het gebouw: een vrouw die de rook zat is, dooft het met een hydrojet (+ VIDEO)

Janine image
door Janine

10 April 2022

De arbeider gaat barbecuen op de binnenplaats van het gebouw: een vrouw die de rook zat is, dooft het met een hydrojet (+ VIDEO)
Advertisement

Laten we eerlijk zijn: wonen in de stad is niet makkelijk. Een grote of kleine metropool heeft zijn voor- en nadelen. Alle voorzieningen zijn dichtbij en vaak is het niet nodig om de auto te pakken om je te verplaatsen, maar kun je alles lopend af. We hebben echter ook te maken met andere aspecten: geluid, smog, verkeer. Om nog maar te zwijgen van het feit dat huizen niet altijd stil zijn. Vooral als je in gebouwen met meerdere verdiepingen en met veel mensen woont, is rust misschien niet aan de orde van de dag.

Degenen die in flats wonen, weten dit goed. En zij weten ook dat er nog een ander soort probleem kan ontstaan: de barbecue. Steek je vinger op als je nog nooit ruzie hebt gehad met een buurman over de rook en de stank die van de grill komt, of in ieder geval dat je erover hebt gehoord van kennissen en vrienden. Helaas weet de hoofdpersoon van de episode die we je hieronder zullen vertellen, hoe vervelend dit kan zijn.

via Daniel/Twitter

De wens om buiten te zijn en heerlijk gegrild vis of vlees te eten arriveert vaak met de komst van de lente. In dit specifieke geval was dit niet zo. De hoofdrolspelers van dit verhaal zijn enkele arbeiders en een huurder van het gebouw waar ze vlakbij aan het werk waren.

Op een dag zoals zovele andere bereidde een van de arbeiders kolen en hout voor en gingen aan de slag. Terwijl ze dit op hun gemak deden, begon er rook op te stijgen richting de ramen van de omliggende appartementen. Als iemand in onze directe omgeving het doet, is het normaal om rook te ruiken en misschien is het ook draaglijk. Maar niet voor deze vrouw.

Advertisement
Daniel/Twitter

Daniel/Twitter

Na verschillende keren te hebben verdragen dat de rook het huis binnen kwam, kon een huurder van het gebouw voor de bouwplaats het niet laten en gaf de arbeider een ​​"douche". In een video op Twitter die viraal ging, is te zien hoe de vrouw vanaf het balkon van haar huis naar buiten kijkt en met water spuit met een hydrojet. Het doel? Voorkomen dat het vuur voor de zoveelste keer wordt aangestoken en ontsnappen aan die misselijkmakende rooklucht. De arbeiders waren verbijsterd door het gebaar van de vrouw, maar ze zeiden niets.

Wie weet hebben ze het de dagen daarna nog een keer geprobeerd of hebben ze voor een ander soort lunch gekozen. Laten we het hopen.

Is jou ooit een soortgelijke situatie overkomen? Misschien heb je een buurman, een familielid, een vriend die graag barbecues organiseert, die niet weet dat jij er gewoon niet tegen kunt? Schrijf het in de reacties en vertel over je avonturen of tegenslagen.

Advertisement