Hij werd beroemd en verbrak de relatie met zijn familie: "het is gênant om met ze te praten"

Janine image
door Janine

30 Oktober 2022

Hij werd beroemd en verbrak de relatie met zijn familie: "het is gênant om met ze te praten"
Advertisement

We weten allemaal dat sociale media, wat ze ook zijn, steeds belangrijker worden in ons dagelijks leven. Veel mensen delen graag momenten uit hun leven met anderen en de juiste manier om dit te doen is door ze online te plaatsen. Naast een persoonlijk plezier zijn er echter mensen die dit soort activiteit als baan hebben gekozen: de beroemde influencers waar we zoveel over horen. Jong en oud die graag hun verhaal vertellen via posts, een groot aantal volgers hebben en daardoor ook dankzij sponsors een uitstekend salaris kunnen binnenhalen.

Jammer echter dat het behalen van succes kleine valkuilen verbergt en je de echt belangrijke dingen in het leven uit het oog kunt verliezen.

via The Sun

Advertisement

In een dergelijke situatie bevond een jonge 23-jarige influencer, Larz, zich, waar veel over werd gepraat vanwege zijn keuze om de relatie met zijn familie volledig te verbreken. De reden? "Ik ben beroemd en zij niet. Het is beschamend om te weten dat anderen denken dat ik een relatie heb met zulke mensen" - zei hij.

De jonge man, die meer dan 400.000 volgers heeft, verklaarde zijn beslissing tijdens een interview en voegde er onder meer aan toe: "Ik ben van plan om alleen relaties aan te gaan met mensen zoals ik. Ik ben beroemd en ik ga niet praten met mensen die niet in deze sfeer passen en niet hetzelfde succes hebben behaald als ik."

Advertisement

Vandaar dus zijn beslissing: de jongen heeft alle communicatie met zijn 5 broers en 4 zussen verbroken. "Voor mij is het niet relevant om met ze te praten - zei Larz - Ze hebben geen enkel succes en ze hebben niemand die hen volgt. Ik zal pas weer met ze praten als ze belangrijk worden zoals ik. Dit is tenslotte wat er gebeurt als je beroemd wordt: relaties met mensen worden verbroken".

Een uitspraak die, samen met de rest van zijn toespraak, irriteerde en ons aan het denken zette. In het leven zou iedereen de kans moeten hebben om zijn dromen waar te maken, dit mag niet in twijfel worden getrokken, maar men moet er altijd voor waken de belangrijke dingen niet te vergeten. Succes is iets geweldigs, maar het moet hand in hand gaan met bescheidenheid. Ook dit is een troef.

Wat vind je van de keuze van deze jongeman?

Advertisement